SWC\VID1002&PID0001 sürücüsünü indirme

Berk Chelik

Hectopat
SWC\VID1002&PID0001 donanım kimliği budur. AMD ile alakalı bir şeyler çıkıyor fakat yanlış bir şey indirmek istemediğim için tereddüt ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu verdiğim sürücü zaten grafik kartı sürücüsü değil. Anakartın VGA sürücüsü. Dediğinizden farklı. Deneyin, olmazsa birkaç şey daha var aklımda. Neden yanlış sürücü kurduğunuzdan şüpheleniyorsunuz?

Bu verdiğim sürücü zaten grafik kartı sürücüsü değil. Anakartın VGA sürücüsü. Dediğinizden farklı. Deneyin, olmazsa birkaç şey daha var aklımda. Neden yanlış sürücü kurduğunuzdan şüpheleniyorsunuz?
Hocam bir aralar AMD'nin driverleri sorunlu olduğu için daha optimize edilerek sunulan korsan driverlere yönelmiştim, orada yanlış bir şey kurmuş olabilirim diye düşündüm. Pardon ben işlemcinin sürücüsü sanmıştım hemen yükleyip deneyeceğim.

1686812202567.png
Yüklerken hata veriyor hocam.

Son düzenleme:
Hep AMD ile ilgili sonuçlar gelmesinden bunu beklemiştim ama denemekten zarar gelmez diye söylemiştim. Muhtemelen ekran kartınızdan o zaman, modeli neydi? Temiz ve resmi sürücü kurulumu muhtemelen sorununuzu çözecek.

Hep AMD ile ilgili sonuçlar gelmesinden bunu beklemiştim ama denemekten zarar gelmez diye söylemiştim. Muhtemelen ekran kartınızdan o zaman, modeli neydi? Temiz ve resmi sürücü kurulumu muhtemelen sorununuzu çözecek.
RX 6400 ekran kartım hocam. Daha geçen hafta DDU ile mevcut driveri kaldırıp AMD'nin resmi driverini yüklemiştim.

Bu sürücü aygıt yöneticisinde eksik mi görünüyor? Windows Update > gelişmiş seçenekler > isteğe bağlı güncellemeler kısmında neler var? AMD'nin UWP uygulamasıyla ilişkili olduğunu söyleyenler olmuş. Radeon Software varsa silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı