Sweatshirt baskısı yapan yer var mı?

Her bedenden 10 tane alırsak?
Şöyle bir şey var sen özel baskı istediğin için bunun makinesi herkeste olmaz olan adamda baskı yapar ama baskı hemen soyulur kollarda . Genelde kollara boya bazlı baskı yaparlar onlarda hem çok pahalı hemde özel yaptıracağın için baya yaptırman lazım tahminimce 10 setle falan sanmıyorum yapacaklarını ama merdiven altı yerler ile görüş baskının çıkması senin için sorun değilse yaptır . Ki bunun işini yapmak istiyorsan kendine baskı makinesi alman daha mantıklı aslında .

Şöyle bir şey var sen özel baskı istediğin için bunun makinesi herkeste olmaz olan adamda baskı yapar ama baskı hemen soyulur kollarda. Genelde kollara boya bazlı baskı yaparlar onlarda hem çok pahalı hem de özel yaptıracağın için bayağı yaptırman lazım tahminimce 10 setle falan sanmıyorum yapacaklarını ama merdiven altı yerler ile görüş baskının çıkması senin için sorun değilse yaptır. Ki bunun işini yapmak istiyorsan kendine baskı makinesi alman daha mantıklı aslında.

Baskı makinesi adı verebilir misin? Yıkamalarda kolay kolay soyulmayacak baskılardan olan.

Baskı makinesi adı verebilir misin? Yıkamalarda kolay kolay soyulmayacak baskılardan olan.
Baskısı çıkmayan ürünler yapmak istiyorsan böyle makineler lazım fakat insta üzerinden vs satıcam baskısı orta derecede kalsada olur diyorsan printerda basıp sıcak makine ile hoodie veya tshirt üzerine yapıştıra bilirsin . Ama tabii birisinde direk boya ile hoodie üzerine direkt baskı oluyor diğerinde printerdan çıkartıp sıcak baskı makinesi ile basacağın için hem hissiyatı daha naylon gibi olur baskının hem kalıcılığı daha az olur soyulur , çatlar vs .

Baskısı çıkmayan ürünler yapmak istiyorsan böyle makineler lazım fakat Instagram üzerinden vs satacağım baskısı orta derecede kalsada olur diyorsan printerda basıp sıcak makine ile hoodie veya tshirt üzerine yapıştırabilirsin. Ama tabii birisinde direk boya ile hoodie üzerine direkt baskı oluyor diğerinde printerdan çıkartıp sıcak baskı makinesi ile basacağın için hem hissiyatı daha naylon gibi olur baskının hem kalıcılığı daha az olur soyulur, çatlar vs.

Şahsen kendim o maylonsu hissi hiç sevmediğimden alacağımı düşünmüyorum dtg baskı makinelerini inceleyeceğim yardımın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı