Sweatshirt önerisi

Berkay_00

Decapat
Katılım
11 Haziran 2021
Mesajlar
337
Çözümler
1
Kışın giymelik sıcak tutan 3 IP'lik tarzı sweat arıyorum. L beden, çok alengirli karışık baskılı olmayan güzel kaliteli sweat arıyorum. Hoşuma giderse 2 3 tane alırım. Fiyatı mümkünse ucuz 200gibi ucuz olmasın. Tek bu yıllık değil birkaç yıl giymelik bakıyorum. 800-1000 TL'ye kadar varsa atabilir misiniz?
 
İnternet üzerinden de sipariş verebilirsiniz. Ben ürünlerini seviyorum açıkçası.
Ek olarak: Sadece siyah sweatshirtlerde birkaç yıkamaya kadar teninizde siyah tüy bırakabiliyor.

Hocam sahi benim bir sweatshirtlerde hep böyle küçük küçük leke gibi siyah noktalar tüyler vs birikiyor. Yıkamayla da geçmiyor. Onları neyle temizleyebilirim? Allah rızası için bir çözüm söyleyin. İllallah ettim elimle almaktan. Hepsini alamıyorum zaten. 15 20 tane alınca baş olmaz deyip bırakıyorum. Bu arada site güzele benziyor. Teşekkürler.

Bir de sizin aldıklarınız hangileri? Örnek olarak biraz atar mısınız?
 
Mavi'de kendim için güzel şeyler bakarken erkekler için de güzel şeylere denk gelmiştim. Yaşadığın yerde AVM varsa git oradaki mağazaları teker teker dolaş bence önce. 👀
 
Tüy bırakma sorunu genelde kumaştan kaynaklı oluyor. Kıyafetlerin ense kısmında veya iç dikiş kısmında yıkama talimatları olur(genelde kaşıntı yapma gerekçesiyle kestiğimiz şeyler) o talimatlara uygun şekilde yıkamak ve kurutmak en doğrusu. Böyle yapıldığı halde böyle bir sorunla bir kaç yıkamadan sonra hala karşılaşılıyorsa alınan firmaya ulaşmak en mantıklısı.
 
Mavi'de kendim için güzel şeyler bakarken erkekler için de güzel şeylere denk gelmiştim. Yaşadığın yerde AVM varsa git oradaki mağazaları teker teker dolaş bence önce. 👀

İlçedeyim maalesef. Ama LC Waikiki var. Oraya bakarım çeşit yoksa internetten alırım.

Tüy bırakma sorunu genelde kumaştan kaynaklı oluyor. Kıyafetlerin ense kısmında veya iç dikiş kısmında yıkama talimatları olur(genelde kaşıntı yapma gerekçesiyle kestiğimiz şeyler) o talimatlara uygun şekilde yıkamak ve kurutmak en doğrusu. Böyle yapıldığı halde böyle bir sorunla birkaç yıkamadan sonra hala karşılaşılıyorsa alınan firmaya ulaşmak en mantıklısı.

Caddedeki sweat tişört eşofman vs satan küçük mağazalar var. Oradan almıştım. Birkaç haftaya bir daha bakmaya gidince bakarım oradaki modellere de. Hem o tüy sorununu da sorarım.
 

Geri
Yukarı