Switch 2 almak için Electronia Teknoloji vs Fly Technology vs Marmara Store TR

Yer
İzmir
Bu 3 satıcıdan birinden switch 2 alacağım ama karar veremedim. Fly Technology ve Marmara Store TR Çin ürünü satıyor electronia teknoloji ise Avrupa ürünü satıyor bu yüzden şu anlık ona yöneldim Marmara'nın sattığı ile fiyat neredeyse aynı. Yorumları genelde iyi ama 3 5 olumsuz yorumu var Hepsiburada üzerinde o yüzden kararsız kaldım. Fly'a kesin güveniyorum ama onlar 30K'ya satarken electronia 29K'ya satıyor. Fly ile Marmara'nın yorumları genelde iyiyken Electronia'da birkaç tane olumsuz yorum var. Detaylı inceleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim.

@333365

Son düzenleyen: Moderatör:
Her firmanın olumsuz yorumu illaki olur. Önemli olan, olumsuz yorumlara karşı tutundukları tutum ve davranıştır. Yapıcı yaklaşıyorlar mı? Sorunu çözmüşler mi? Önemli olan bu.

Her firmanın olumsuz yorumu illaki olur. Önemli olan, olumsuz yorumlara karşı tutundukları tutum ve davranıştır. Yapıcı yaklaşıyorlar mı? Sorunu çözmüşler mi? Önemli olan bu.
Onu bilemiyoruz malesef. Hb üzerinde incelemesini güncelleyen insanlar görmedim ama zaten 10 12 tane civarı olumsuz yorumu var sadece 2 3 tanesi çok önemli sayılabilecek şikayetler. Benim kafamı karıştıran adamlar Avrupa ürünü dedi ama oyun kodu Hong Kong'da çalışıyormuş Çin cihazı gelecek gibime geliyor yine. Önceki olayı anlatmıştım yine benzeri yaşanacak gibime geliyor. Bile isteye Çin alırsam sorun değil de Avrupa diyorsa o gelsin yani.

O dediğiniz de doğru, biraz şans işi gibi duruyor...

O dediğiniz de doğru, biraz şans işi gibi duruyor...
Marmara Store'da şuan stok kalmadığından iki satıcıya kaldı zaten iş. Fly kesin Çin ürünü satıyor almaktan yana sıkıntım yok ama diğeri 1000 TL daha ucuz ve Avrupa deniyor. Fly çok daha güvenilir ama aradaki fiyat farkını umursamasam bile cihaz cidden Avrupa ise çok daha mantıklı. Bilemedim. Cihazı alması ayrı dert oyun alması ayrı dert resmi satan yer olmayınca böyle oluyor.

@Grim Reaper, bu durumda güvenilir olan firmayı tercih ederdim. En azından sorun yaşanması durumunda, muhatap bulunabilir.

Şikayetvar sitesini kontrol ettim. Şikayeti gözükmüyor.

@Grim Reaper, denemekten başka da şansınız yok gibi gözüküyor. Denedikten sonra geri dönüş sağlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…