Switch 2 almak için Electronia Teknoloji vs Fly Technology vs Marmara Store TR

@Grim Reaper, diğer taraf 1000 TL daha pahalı ama dediğinize göre olumlu yorumu daha fazla. O kadar para verdikten sonra güvenilir mağazadan almanız daha doğru olur.

@Grim Reaper, diğer taraf 1000 TL daha pahalı ama dediğinize göre olumlu yorumu daha fazla. O kadar para verdikten sonra güvenilir mağazadan almanız daha doğru olur.
Zaten diğer firmanın stoğu bitti sanırsam pek opsiyon kalmadı. Diyelim ki ben bunu şuan 30k'dan aldım belki aynı belki farklı bir satıcı daha ucuza koydu siparişi iptal edip direkt o ürünü sipariş edebilir miyim? İptal edilen siparişler iade gibi 2 3 günde mi karta yatıyor?

@Grim Reaper, net zaman vermek zor da genellikle 7-14 iş günü içerisinde yansıyor. Kredi kartıyla alırsanız daha çabuk yansıyor, kredi kartıyla alın alacaksanız da.

@Grim Reaper, net zaman vermek zor da genellikle 7-14 iş günü içerisinde yansıyor. Kredi kartıyla alırsanız daha çabuk yansıyor, kredi kartıyla alın alacaksanız da.
Kredi kartıyla alacağım önceki iade ettiğim ürün ilk iş gününde iade olmuştu ama o iadeydi iptal işlemi için aynısı geçerli mi bilmiyorum.

@Grim Reaper, kredi kartına yapılan iadeler daha çabuk yansıyor, banka kartları biraz geç. Net zaman vermek zor da kredi kartıyla alın alacağınızı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı