Switch 2 için gamepad önerisi

Bütçe
2.750 TL

Socretas

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Yeni aldığım switch 2 için bir gamepad arıyorum. Öyle konsolu uyandırma ya da chat için özel tuş gibi şeylerle işim yok. Sadece doğru düzgün bir gamepad olsun yeter. Ama merak ettiğim bir konu daha var. Bu konuda herkes 8 bit do Ultimate 2C Bluetooth'u öneriyor. Ama onun yerine Fantech EOS Pro II daha iyi ve daha F/P değil mi? İkisi de aynı fiyat ama Fantech çok daha premium ve 8 bit gibi sadece Bluetooth değil bütün bağlantıları destekliyor yani hem switch 2'ye hem de PC'ye bağlayabilirim. Hatta Fantech'in triggerları Hall effect. Sizce hangisi daha F/P ve sizin önerebileceğiniz bir gamepad var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultimate 2C modelinin hissiyatı hakkında olumlu şeyler duymuştum Reddit forumunda. Birde şu LT ve RT trigger'leri bazılarında 2 mod arasında geçiş yapıyor. Birisi yarış oyunları için daha uzun mesafe diğer mod silah kontrol ettiğin oyunlar için daha iyi hıza sahip olarak mesafesi en kısaya alıyor. Bu özelliğin sadece "kısa mesafe" olarak sunulduğu Fantech gamepad'ler vardı diye hatırlıyorum ona dikkat etmeni de tavsiye ederim ekstra olarak.

Ultimate 2C modelinin hissiyatı hakkında olumlu şeyler duymuştum Reddit forumunda. Birde şu LT ve RT trigger'leri bazılarında 2 mod arasında geçiş yapıyor. Birisi yarış oyunları için daha uzun mesafe diğer mod silah kontrol ettiğin oyunlar için daha iyi hıza sahip olarak mesafesi en kısaya alıyor. Bu özelliğin sadece "kısa mesafe" olarak sunulduğu Fantech gamepad'ler vardı diye hatırlıyorum ona dikkat etmeni de tavsiye ederim ekstra olarak.
Peki sence Switch 2 için ne almalıyım? İkiside aynı fiyat ama bence Fantech daha avantajlı. Ya da senin bu ikisinin dışında önerebileceğin gamepad var mı?

Peki sence Switch 2 için ne almalıyım? İkiside aynı fiyat ama bence Fantech daha avantajlı. Ya da senin bu ikisinin dışında önerebileceğin gamepad var mı?
Pardon geç gördüm. Ekstra model pek alımda yok ve bende Gamesir Tarantula Pro var lakin aşırı pahalı ki zaten bana da hediye olarak alınmıştı. Ben çok gurmesi değilim oyuncu ekipmanlarında ama ben C2 alırdım gibi o gördüğüm yorumlardan sonra. Normalde baya araştırmıştım bu gamepad'leri ama unuttum şimdi. Birde istersen Gamesir markasına bak. Senin bütçenin aşağısında bile ürünleri var. Onlarda baya iyi marka bu arada.

Pardon geç gördüm. Ekstra model pek alımda yok ve bende Gamesir Tarantula Pro var lakin aşırı pahalı ki zaten bana da hediye olarak alınmıştı. Ben çok gurmesi değilim oyuncu ekipmanlarında ama ben C2 alırdım gibi o gördüğüm yorumlardan sonra. Normalde baya araştırmıştım bu gamepad'leri ama unuttum şimdi. Birde istersen Gamesir markasına bak. Senin bütçenin aşağısında bile ürünleri var. Onlarda baya iyi marka bu arada.
Benden öyle düşünüyordum ama Fantech hem Gamesir Nova 2 Lite'dan hem de bu 8 Bit Do modelinden daha f/p geldi bana. Çok kaliteli gözüküyor. Onu önerir misiniz? Kötü bir marka mı Fantech?

Benden öyle düşünüyordum ama Fantech hem Gamesir Nova 2 Lite'dan hem de bu 8 Bit Do modelinden daha f/p geldi bana. Çok kaliteli gözüküyor. Onu önerir misiniz? Kötü bir marka mı Fantech?
Fantech Logitech gibi baya çeşit oyuncu ekipmanı üreten yanlış hatırlamıyorsam Endonezya menşeili bir marka idi. Yerli yerinde siteleri ve ekibi de var gördüğüm kadarıyla sadece. Yine yazıyorum ürünlerini hiç almadım. Lakin yine de uzaktan uzağa senin dediğin gibi güzel F/P ürünü üretiyorlar gibime geliyor. Aslında @Katipke baya tecrübeli özellikle gamepad modellerinde veya o bakmazsa @GRKM DUMAN hocam da bakabilir ama ne kadar gamepad'ler hakkında bilgisi vardır bilemem lakin diğer oyuncu ekipmanlarını direkt alıp deniyor.

Son düzenleme:
Fantech Logitech gibi baya çeşit oyuncu ekipmanı üreten yanlış hatırlamıyorsam Endonezya menşeili bir marka idi. Yerli yerinde siteleri ve ekibi de var gördüğüm kadarıyla sadece. Yine yazıyorum ürünlerini hiç almadım. Lakin yine de uzaktan uzağa sen gibi güzel F/P ürünü üretiyorlar gibime geliyor. Aslında @Katipke baya tecrübeli özellikle gamepad modellerinde veya o bakmazsa @GRKM DUMAN hocam da bakabilir ama ne kadar gamepad'ler hakkında bilgisi vardır bilemem lakin diğer oyuncu ekipmanlarını direkt alıp deniyor.
Çok teşekkürler cevaplar için :)

8Bitdo kolu, alternatifleri varken alınmaz. Shooter 3 bahsediliyorsa malzeme kalitesi kötü olduğundan dolayı alınmaz. GameSir bakmaya çalışın.

8Bitdo kolu, alternatifleri varken alınmaz. Shooter 3 bahsediliyorsa malzeme kalitesi kötü olduğundan dolayı alınmaz. GameSir bakmaya çalışın.
Shooter 3 değil de eos 2 den bahsediyorum. Ayrıca Gamesir'ün sadece Nova 2 Lite modeli bana uygun sanırım. O da bence yine Fantech eos pro II ye yeniliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı