Switch 2 vs PS5 Pro

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 1080p monitörüm var fakat ileride 4K TV alabilirim diye Pro düşünmüştüm. Switch 2 çok güzel duruyor, daha doğrusu switch 2 oyunları Mario Kart, world, donkey kong, bonanza ve bunlar düzenli çıkacak. Geçmişte de çıkmış tonla oyunu var. Sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 1080p monitörüm var fakat ileride 4K TV alabilirim diye Pro düşünmüştüm. Switch 2 çok güzel duruyor, daha doğrusu switch 2 oyunları Mario Kart, world, donkey kong, bonanza ve bunlar düzenli çıkacak. Geçmişte de çıkmış tonla oyunu var. Sizce hangisi daha mantıklı?
GTA 6 çıktığında oynamak ister misiniz, yoksa ilginizi çekmiyor mu? Ayrıca, hangi oyun kütüphanesi sizi daha çok cezbediyor: PS5’in oyunları mı, yoksa Nintendo’nun oyunları mı? Ne yazık ki ülkemizde her ikisinin de oyunları oldukça pahalı.
Aslında isterseniz Xbox Series X’i de değerlendirebilirsiniz. Hem donanım olarak standart PS5’ten daha güçlü hem de Game Pass gibi bir nimet sunuyor.
Diğer yandan, eğer çok fazla evde vakit geçirmiyorsanız, Nintendo Switch 2 de iyi bir seçenek olabilir sizin için.

Fiyat olarak aynı kademede değiller malesef. Ben Switch 2 aldım ama Mario'lu versiyonu 30k idi şuan PS5 Pro internetten alacaksanız en ucuz 40k arada 10k fark var. Ben Pro'ya bütçe çıkartamadığımdan Switch 2 aldım ama daha kutuyu açmadım çok kararsızım hala. Cihazdan eminim de Nintendo'nun bu saçma politikaları kafamı karıştırıyor orjinal oyun kullanıp ban yiyenler bile var o olay korkuttu beni açıkçası. Sizin durumunuzda ne ihtiyacınız olduğuna göre değişir. Elinde PS5 varsa Pro'ya bütçen çıkıyorsa mantıklı eski PS5'teki CD okuyucuyu (Slim ise eğer) söker Pro'ya takarsın eski PS5'i de satıp güzel bir TV alırsın. Ama bütçen fazla yoksa ve evinde PS5 de yoksa Switch 2 almak da üzmez güzel oyunları var gibi. 3.parti desteği de zamanla artacaktır ama dediğim gibi Nintendo politikaları çok saçma cihaz her an banlanabilir gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı