Switch 2'de Avrupa veya Asya sürümü olması önemli mi?

Evet dostum haklısın ama işte insan sabırsızlanıyor, zaten şuan sipariş aşamasında kargoya verilene kadar cevap gelir diye düşünüyorum. Yani parasını verip istediğimiz ürünü alamamak çok can sıkıcı

Aynen öyle. Adama Avrupa mı diye soruyorsun onaylıyor sonra Asya gönderiyor arayıp küfür etmemek çok zor. Kore alsan ayrı sorun Japon alsan ayrı sorun Avrupa ya da USA almak lazım. Ama onları da herkes satmıyor birde adaptöre para veriyorsun sonra.

Ben benim siparişle ilgili gelişmelerden haberdar edeceğim sizi umarım bir sıkıntı çıkmaz. Eğer sıkıntı çıkmazsa çin cihazı alabilirsiniz sizde

@Grim Reaper şimdi kontrol ettim aldığım satıcıda şöyle bir not bırakılmış açıklamaya o biraz rahatlattı beni

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250712_225528_Hepsiburada.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Eki açamadım hocam niyeyse ne yazmışlar tam olarak?

O zaman bence Çin cihazı gelir. Japonya ise dediğim gibi kutuyu hiç açmadan iade edin bölge kilidi var çünkü. Oyunlu aldıysanız Kore cihazı da sorun olabilir dediğim gibi oyunu kullanamayabilirsiniz
Anladım çok teşekkür ederim desteğiniz için ben de size detayları aktaracağım iyi akşamlar dilerim

Hepsiburada’dan alırsanız iadede problem yaşanmaz kolay kolay. Sadece dock için adaptör lazım onu da ürünle beraber gönderiyorlar zaten.
Zaten Avrupa sürümde de TR uyumlu fiş gelmiyormuş galiba hocam kim dönüştürücü yolluyorsa ondan alacağım gibi. Çok satıcı var kafam iyice karıştı onun için ayrı konu açacağım gibi duruyor fiyatlar biraz daha düşsün diye bekliyorum 1 2 satıcı var aklımda.

Hong kong ürünü bugün geldi ve satıcı adaptörü de yollamış bölge kilidi falan yok haberiniz olsun hepsiburada dan aldım ben

Hong kong ürünü bugün geldi ve satıcı adaptörü de yollamış bölge kilidi falan yok haberiniz olsun hepsiburada dan aldım ben
Mario Kart sürümünü mü aldınız hocam? Birde hangi satıcıdan aldınız vallahi hadi bölgesini geçtim satıcı aramaktan kafayı sıyıracağım. FLY Tech'ten almayı düşünüyorum dönüştürücü yolladıklarını söylediler onlar da Hong Kong ürünü satıyor. Mario sürümünü aldıysanız kodun kullanımı hakkında bilgi verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…