gokaygokcay
Decapat
Daha fazla
Bölge değiştirmek çok kolay alınır koreden birtek Japonya sıkıntı
Mario Kart sürümü almadım sıkıntı çıkarır diye her ihtimale karşı. Teknocrest ten aldım. Satarken daha kolay olur diye düşünüyorum düz sürüm. Eğer bundle alacaksanız my Nintendo'dan çok rahat ülke değiştirebiliyorsunuz.
Eğer my Nintendo'dan ülke değiştirerek ucuza oyun alma ve hangisinin daha ucuza olduğunu kontrol etmek isterseniz ben bizzat yardımcı olurum hatta onun için ayrı başlık açarsanız daha sağlıklı olur.
O zaman bence Çin cihazı gelir. Japonya ise dediğim gibi kutuyu hiç açmadan iade edin bölge kilidi var çünkü. Oyunlu aldıysanız Kore cihazı da sorun olabilir dediğim gibi oyunu kullanamayabilirsiniz.
Mario Kart sürümünü mü aldınız hocam? Bir de hangi satıcıdan aldınız vallahi hadi bölgesini geçtim satıcı aramaktan kafayı sıyıracağım. FLY Tech'ten almayı düşünüyorum dönüştürücü yolladıklarını söylediler onlar da Hong Kong ürünü satıyor. Mario sürümünü aldıysanız kodun kullanımı hakkında bilgi verir misiniz?
Mario Kart sürümü almadım sıkıntı çıkarır diye her ihtimale karşı. Teknocrest ten aldım. Satarken daha kolay olur diye düşünüyorum düz sürüm. Eğer bundle alacaksanız my Nintendo'dan çok rahat ülke değiştirebiliyorsunuz.
Eğer my Nintendo'dan ülke değiştirerek ucuza oyun alma ve hangisinin daha ucuza olduğunu kontrol etmek isterseniz ben bizzat yardımcı olurum hatta onun için ayrı başlık açarsanız daha sağlıklı olur.
Son düzenleme: