Switch 2'de Avrupa veya Asya sürümü olması önemli mi?

Bölge değiştirmek çok kolay alınır koreden birtek Japonya sıkıntı
O zaman bence Çin cihazı gelir. Japonya ise dediğim gibi kutuyu hiç açmadan iade edin bölge kilidi var çünkü. Oyunlu aldıysanız Kore cihazı da sorun olabilir dediğim gibi oyunu kullanamayabilirsiniz.

Mario Kart sürümünü mü aldınız hocam? Bir de hangi satıcıdan aldınız vallahi hadi bölgesini geçtim satıcı aramaktan kafayı sıyıracağım. FLY Tech'ten almayı düşünüyorum dönüştürücü yolladıklarını söylediler onlar da Hong Kong ürünü satıyor. Mario sürümünü aldıysanız kodun kullanımı hakkında bilgi verir misiniz?

Mario Kart sürümü almadım sıkıntı çıkarır diye her ihtimale karşı. Teknocrest ten aldım. Satarken daha kolay olur diye düşünüyorum düz sürüm. Eğer bundle alacaksanız my Nintendo'dan çok rahat ülke değiştirebiliyorsunuz.

Eğer my Nintendo'dan ülke değiştirerek ucuza oyun alma ve hangisinin daha ucuza olduğunu kontrol etmek isterseniz ben bizzat yardımcı olurum hatta onun için ayrı başlık açarsanız daha sağlıklı olur.

Son düzenleme:

Mario Kart sürümü almadım sıkıntı çıkarır diye her ihtimale karşı. Teknocrest ten aldım. Satarken daha kolay olur diye düşünüyorum düz sürüm. Eğer bundle alacaksanız my Nintendo'dan çok rahat ülke değiştirebiliyorsunuz.
Zaten kod öyle kullanılıyor diye biliyorum oyun kodu Hong Kong kilitli olarak geliyor bölgeyi değiştirip kodu aktifleştirip oynuyorsunuz benim kafama takılan hesabı Çin'e alıp oyunu yükledikten sonra USA geçip USA hesapta oyunu oynayabilir miyim? Çünkü şuanda normal cihazları almak para israfı normal cihazlar 28k gibi birşey Mario Sürüm 30k. Oyunun kendisi 3200 zaten oradan hesap edin.

Eğer my Nintendo'dan ülke değiştirerek ucuza oyun alma ve hangisinin daha ucuza olduğunu kontrol etmek isterseniz ben bizzat yardımcı olurum hatta onun için ayrı başlık açarsanız daha sağlıklı olur.
TeknoCrest'e ben de sormuştum Kore seçebilirsiniz demişlerdi ondan pek yanaşmadım Kore Eshop'una girilmiyormuş sanırsam öyle bir muhabbet vardı ondan sıkıntı geldi. USA cihaz satan var ama 29k'ya onu alacağıma 30k'ya oyunlusunu almak daha iyi gibi.

Bölge kilitli gelmiyor. İstediğiniz bölgeyi seçebiliyorsunuz ama eğer bundle alırsanız kendiniz my Nintendo'dan bölgeyi Hong Kong yapmanız yeterli olur. Sonra istediğiniz kadar bölgeyi değiştirebilirsiniz. Oyunu aldıktan sonra istediğiniz bölgeyi seçin oyun indirmesi bitene kadar. Bitince değiştirebilirsiniz. USA önermem daha doğrusu en ucuz neresiyse orayı öneririm zaten çok basit bir şey bende başlarda us yapmıştım fakat gereksiz para israfı. Eshopprices diye bir site var orada istediğiniz oyunun her bölgedeki fiyatı var en uygununu gösteriyor size.

Bölge kilitli gelmiyor. İstediğiniz bölgeyi seçebiliyorsunuz ama eğer bundle alırsanız kendiniz my Nintendo'dan bölgeyi Hong Kong yapmanız yeterli olur. Sonra istediğiniz kadar bölgeyi değiştirebilirsiniz. Oyunu aldıktan sonra istediğiniz bölgeyi seçin oyun indirmesi bitene kadar. Bitince değiştirebilirsiniz. USA önermem daha doğrusu en ucuz neresiyse orayı öneririm zaten çok basit bir şey bende başlarda us yapmıştım fakat gereksiz para israfı. Eshopprices diye bir site var orada istediğiniz oyunun her bölgedeki fiyatı var en uygununu gösteriyor size.
Hocam onu geçtim de satıcıları takip ederken garip birşeye denk geldim daha önceden 30k civarlarına Mario'lu sürümü satan Mr.Game diye bir satıcı şuan 24k'nın bile altına satıyor şüphelenip almam açıkçası ama yine de merak ettim bu mümkün mü bu cihazı bu kadar ucuza alıyorlar mı ki?

Satıcıya sordum dönüştürücü de yolluyorlarmış ve Hong Kong ürünüymüş yine. Hb üzerinden inceleyebilirsiniz.

Eğer bir sorun olursa hemen yazabilirsiniz memnuniyetle yardımcı olurum.Sonuç olarak bu başlığa yeni girenler için özet geçmek gerekirse Japonya harici her yer olur

Kargo firmasına da dikkat etmek lazım Yurtiçi Kargo'yla geldi benimki ve diğerleri Aras Kargo Sürat Kargo falan diyor bunlara da önem vermek gerek. Benimkinde 24 ay ithalatçı garantili yazıyor bir yandan da o yüzden aldım.

Kargo firmasına da dikkat etmek lazım Yurtiçi Kargo'yla geldi benimki ve diğerleri Aras Kargo Sürat Kargo falan diyor bunlara da önem vermek gerek. Benimkinde 24 ay ithalatçı garantili yazıyor bir yandan da o yüzden aldım.
Kargo kısmı sıkıntı evet Hepsijet getirecekmiş eğer Fly'dan alırsam. Zaten aldığınız her elektronik 2 yıl garantili oluyor sanırsam satıcıya bağlı bir durum değil.

Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben de arkadaşıma Çin'den aldırdım bana resimleri attı kutunun arkasında şöyle bir ibare var.

Ürün Kodu: BEE-S-KB6AA(HKG)
Yalnızca Hong Kong ve Makao için geçerlidir.

Aklım karıştı. Şimdi ben bunu alırsam Türkiye de kullanamaz mıyım?

@gokaygokcay kardeşim hayırlı olsun. Sana gelen ürün için Hong Kong ürünü demişsin. Senin kutu arkasında da böyle bir ibare var mı?

Ürün Kodu: BEE-S-KB6AA(HKG)
Yalnızca Hong Kong ve Makao için geçerlidir.

Dosya Ekleri

• IMG-20250828-WA0004.jpg
    IMG-20250828-WA0004.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20250828-WA0003.jpg
    IMG-20250828-WA0003.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı