Switch açılmadan lubed yapılır mı?

Hocam attığım video da kini önerir misiniz? Arkadaş arkayı tamamen bantlıyor ama ince kağıt bant olduğu için sorun yaratmaz diye düşünüyorum arkadaşın uygulaması iyi mi sizce?
Benim paylaştığım video dışında başka bir video göremedim. Linkini tekrar atar mısın?

Benim paylaştığım video dışında başka bir video göremedim. Linkini tekrar atar mısın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video da ki arkadaşın aynısını yapmayı düşünüyorum hocam. Dediğim gibi monitörün koruma şeyi o sanırım ondan bende var bir tek kağıt bant alacağım. Klavyemin aynısı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaş gibi yumuşak bir madde de koysam daha iyi olacak sanırım ama.

Evet adam o bahsettiğin malzemeden kullanmış Ama sadece o malzeme bir kat çok işe yarmaz gibi. Belki altını önce pamukla biraz daha doldurursun öyle koyarsın. Hem biraz sönümleme yapmış olur üst paneli taktığında. Yani o boşluk ne PCB'yi tam ittirecek kadar dolu olmalı ne de değmeyecek kadar.

Evet adam o bahsettiğin malzemeden kullanmış ama sadece o malzeme bir kat çok işe yarmaz gibi. Belki altını önce pamukla biraz daha doldurursun öyle koyarsın. Hem biraz sönümleme yapmış olur üst paneli taktığında. Yani o boşluk ne PCB'yi tam ittirecek kadar dolu olmalı ne de değmeyecek kadar.

Hocam ben onun altına bir malzeme bulurum keçe alırım en kötü. Veya kırtasiyelerde pamuklu karton satılıyor onu alırım.

Evet adam o bahsettiğin malzemeden kullanmış ama sadece o malzeme bir kat çok işe yarmaz gibi. Belki altını önce pamukla biraz daha doldurursun öyle koyarsın. Hem biraz sönümleme yapmış olur üst paneli taktığında. Yani o boşluk ne PCB'yi tam ittirecek kadar dolu olmalı ne de değmeyecek kadar.

Hocam aklıma eva almak geldi kalınlığı bu şekilde. Tek kat yapmam yeterli mi sizce? Kalınlığı fotoğrafta ki gibi kırtasiyeden buldum. Kağıt bantta buldum.

Dosya Ekleri

• 20230531_210133.jpg
    20230531_210133.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Yani kasa içini bilmiyorum. Vidalara çıkıntılara göre falan kesmen gerkecej. Önce ben şeffaf bir pvc kestim kasa içine girecek şekilde. sonra gerekli kesilecek yerleri de çizdim ve kestim pvc üzerinde. Kalıbı aldım yani. Sonra o kalıpla kestim malzemeler. Tam bir kerede oldu kasa içine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı