Switch Emülatörü Yuzu Resmi Olarak Android’e Geldi

Umurlarında, engellemeye çalışıyorlar ama beceremiyorlar.
Konsolu simüle etmiyorlar, emüle ediyorlar. Yaptıkları şey taklit etmek. Yaptıkları şeyi de Nintendo yapmadığı için bir şey yapamıyorlar fazla.

Bende gerçekten kafa yorsalar bunu engelleyebileceklerini söylüyorum, aynı şeyi söylüyoruz zaten.
Simüle'den kastımda sizin dediğiniz gibi.

Bende gerçekten kafa yorsalar bunu engelleyebileceklerini söylüyorum, aynı şeyi söylüyoruz zaten.
Simüle'den kastımda sizin dediğiniz gibi.
Kafa yoruyorlar, nintendo bu konulara en karşı firmalardan biri, 900 senelik mariolarını bile hala kaldırtıyor internetten.
Simülasyonla emülasyon bambaşka şeyler.

Kafa yoruyorlar, Nintendo bu konulara en karşı firmalardan biri, 900 senelik mariolarını bile hala kaldırtıyor internetten.
Simülasyonla emülasyon bambaşka şeyler.

Tamam simülasyonla emülasyon bambaşka anladım, kullandığım kelime yanlış simülasyon kullanmamam lazımdı, emülasyonları niye engelleyemiyorlar peki bilmediğimden soruyorum.

Tamam simülasyonla emülasyon bambaşka anladım, kullandığım kelime yanlış simülasyon kullanmamam lazımdı, emülasyonları niye engelleyemiyorlar peki bilmediğimden soruyorum.
Çünkü Nintendo'nun lisansladığı hiç bir şeyden faydalanmıyorlar, adamların lisansladığı hiç bir sistemi kullanmıyor, yazılıma dahil etmiyorlar sadece adamların donanımlarını taklit edecek programlar yazıyorlar ki telefondaki RAM'İ cihaz kendinin gibi görsün, grafik kartını kendi grafik kartı sansın diye.
Bir adamımız (konsol) olsun bir de el arabamız(oyun), o adam o el arabasını tutacağından tutarak ittiriyor ve bu şekilde ittirebilmeye yetkisi olan tek kişi o. Başka bir adam yine el arabasına sahipken kafasının üstünde de götürebilir el arabasını, sonuçta tutacağından tutup ittirmiyor. Sonuç değişmedi adam yükü götürdü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı