Switch ile internet nasıl dağıtılır?

Makaleler
3
Yer
Jerusalem
Yasaklar sonrası ofisteki bilgisayarımı da eve götüreceğim ve haliyle masamda 2 masaüstü kasa ve bir adet konsol bulunacak. Fakat ben modemden gelen tek bir Ethernet kablosunu konsol veya kişisel bilgisayarım arasında o an hangisini kullanıyorsam ona takıyordum ama şimdi iki bilgisayar da açık duracağından bende de bulunan Tenda model Switch ile direkt Ethernet kablosundan gelen tek interneti bu üç cihaza paylaşabilir miyim?

tenda switch.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasaklar sonrası ofisteki bilgisayarımı da eve götüreceğim ve haliyle masamda 2 masaüstü kasa ve bir adet konsol bulunacak. Fakat ben modemden gelen tek bir Ethernet kablosunu konsol veya kişisel bilgisayarım arasında o an hangisini kullanıyorsam ona takıyordum ama şimdi iki bilgisayar da açık duracağından bende de bulunan Tenda model Switch ile direkt Ethernet kablosundan gelen tek interneti bu üç cihaza paylaşabilir miyim?

Eki Görüntüle 996372
Evet Switch kullandım ve çok memnun kaldım.
1 Ethernet kablosu ile 2 cihaza yaydım interneti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı