4.500 TL'den fazla verme eğer çipsiz alacaksan.
Öncelikle iyi akşamlar.
Ben çok uzun yıllardır Nintendo Switch Lite kullanıyorum. Lite modelini özel olarak tercih etmemin birkaç nedeni vardı. Öncelikle cihazı televizyonda kullanmayı planlamadığım için Lite modeli bana fiyat açısından daha avantajlı gözüktü. Aynı zamanda boyutu normal Switch'e göre biraz daha küçük olduğu için bana daha uygun olduğunu düşündüm. Bunlar haricinde sarı rengi fazlasıyla beğenmiş olmam da beni Lite modelini almaya iten başka bir nedendi.
Ben genel olarak konsoldan fazlasıyla mutluyum. Oyunlarını da çok severek oynuyorum. Eğer siz de Nintendo oyunlarını seviyorsanız ve oyunların diğer platformlara göre daha pahalıya satılıyor olması sizin için ciddi bir sıkıntı değilse kesinlikle tavsiye edebilirim.
2. el Nintendo Switch Lite alırken cihazın dış kondiyonuna, tuşlarına ve drift problemi olup olmamasına kesinlikle dikkat etmeni öneririm. Aynı zamanda cihazın düzgün bir şekilde şarj olduğundan ve şarj cihazının orijinal olduğundan emin olmanı tavsiye ederim.
Bunlar haricinde yanında aksesuar falan varsa onları da iyice kontrol et ve sorunsuz çalıştıklarından emin ol.
Başka bir sorun olursa istediğin zaman etiketleyebilirs
8K çipli 128 GB
switch 1 çok kronik sorunlu diyorlar şarjı çok gidiyor diyorlar emin olamadımÇok pahalı o fiyata temiz switch 1 bulursun TV'de oynamayacaksan belki Lite tercih edebilirsin
@Vladilena çipli olunca içinde oyunlar yüklü şekilde geliyor. Oyunları legal olarak temin etmemiş oluyorsunuz. Switch'ini o şekilde kullanan birçok kullanıcı mevcut.
Switch 1 çok kronik sorunlu diyorlar şarjı çok gidiyor diyorlar emin olamadım.
Anladım sence 8K 128 GB çipli bir cihaza değer mi?
Çipli olunca oyunlar ücretsiz oluyor ve PC'den atıp oynayabiliyorsun. 7 binden fazla etmez.8K çipli 128 GB
Sordum hiçbir yerinde sorun yok dedi çipli falan dedi ne oluyor anlamadım pek hbmenu tinfoil gibi şeyler dedi
Switch 1 çok kronik sorunlu diyorlar şarjı çok gidiyor diyorlar emin olamadım.
Anladım sence 8K 128 GB çipli bir cihaza değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.