Switch önerisi

Makaleler
2
Arkadaşlar şu an kullandığım klavye e yooso Z-94 red switch versiyonu. İsteğim Akko V3 cream yellow benzeri bir tokluğa sahip olması. Aile evinde olduğum için geceleri sesli klavye kullanmak sorun oluyor. Şu anki red switchlerimden daha az sesi olan modellerin de kalitesini bilmiyorum ne yazık ki. Yardım eden herkese teşekkürler. İyi sosyaller.
Bir de mümkünse İyzico kampanyası dahilinde olması iyi olur bütçe kampanyasız 700 800 arası. Kampanya ile 400 500 bandına düşürmek istiyorum yani.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu an kullandığım klavye e yooso Z-94 red switch versiyonu. İsteğim Akko V3 cream yellow benzeri bir tokluğa sahip olması. Aile evinde olduğum için geceleri sesli klavye kullanmak sorun oluyor. Şu anki red switchlerimden daha az sesi olan modellerin de kalitesini bilmiyorum ne yazık ki. Acaba aşağıdaki linkte bulunan switchlerden hangisi benim için uygun olur. Yardım eden herkese teşekkürler. İyi sosyaller.
Bir de mümkünse İyzico kampanyası dahilinde olması iyi olur bütçe kampanyasız 700 800 arası. Kampanya ile 400 500 bandına düşürmek istiyorum yani.

Link yok hocam unuttunuz sanırım.

Arkadaşlar şu an kullandığım klavye e yooso Z-94 red switch versiyonu. İsteğim Akko V3 cream yellow benzeri bir tokluğa sahip olması. Aile evinde olduğum için geceleri sesli klavye kullanmak sorun oluyor. Şu anki red switchlerimden daha az sesi olan modellerin de kalitesini bilmiyorum ne yazık ki. Yardım eden herkese teşekkürler. İyi sosyaller.
İyzico kampanyası belli başlı sitelerde geçerli ve o sitelerde de sadece gaming gende switch satıldığını gördüm. Oradan da bu bütçelerde 2 paket cream yellow alınca %10 + 500 TL cashback ile 600 TL ye geliyor. Kampanyasız fiyatı 1200 falan yapıyor.

Eğer parolapara kampanyasını kullanabilirim dersen aliexpress de çok çeşit var, oradan uyguna bulursun.

Arkadaşlar şu an kullandığım klavye e yooso Z-94 red switch versiyonu. İsteğim Akko V3 cream yellow benzeri bir tokluğa sahip olması. Aile evinde olduğum için geceleri sesli klavye kullanmak sorun oluyor. Şu anki red switchlerimden daha az sesi olan modellerin de kalitesini bilmiyorum ne yazık ki. Yardım eden herkese teşekkürler. İyi Sosyaller.

AliExpress'ten Gateron milky yellow Pro, Ktt cabbage tofu, Huano matcha latte bakabilirsin.

V3 cream yellow çok güzel bir seçenek aslında.

İyzico kampanyası belli başlı sitelerde geçerli ve o sitelerde de sadece gaming gende switch satıldığını gördüm. Oradan da bu bütçelerde 2 paket cream yellow alınca %10 + 500 TL cashback ile 600 TL ye geliyor. Kampanyasız fiyatı 1200 falan yapıyor.

Eğer parolapara kampanyasını kullanabilirim dersen aliexpress de çok çeşit var, oradan uyguna bulursun.
Hocam araştırdığım kadarıyla klavyem 3 pinli. Plastik destekleri keserek kullanmam lazım bunu çok istemiyorum ama sorun yaşamayacağıma karar verirsem öyle yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı