Switch OLED CFW vs Switch 2

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Switch 2 almayı düşünüyordum fakat çok fazla oyunu yok. Şu an sizce çipli switch OLED mi daha mantıklı switch 2 mi? Çipli switch 512 GB SD Card'la geliyor ve 19k. Switch 2 ise 40-43 k arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
İthalatçı garantili Switch 2 beklerdim ben olsam. Sonuçta bunun neredeyse bi 7 8 yıl elinizde kalma ihtimali var Switch 3 veya başka bir Nintendo konsolu çıkana kadar. Nintendo o konsola oyun çıkartacaktır o yüzden para varsa bence Switch 2 alın geçin ama 37 38k paraları vermeyin asla.

İthalatçı garantili switch 2 beklerdim ben olsam. Sonuçta bunun neredeyse bir 7 8 yıl elinizde kalma ihtimali var switch 3 veya başka bir Nintendo konsolu çıkana kadar. Nintendo o konsola oyun çıkartacaktır o yüzden para varsa bence switch 2 alın geçin ama 37 38k paraları vermeyin asla.

İthalatçı garantili modeller hemen uygun fiyata gelmez bence en azından doğru duzgun oyun çıkana kadar birkaç yıl switch OLED cipli kullanmayı dusunuyorum zaten switch 2 alsam da o oyunlari almam gerekecek yeni oyun yok denecek kadar az ciplide overclockda var totk dahil birçok oyun 60 FPS oynaniyor çok şaşırtıcı.

İthalatçı garantili modeller hemen uygun fiyata gelmez bence en azından doğru duzgun oyun çıkana kadar birkaç yıl switch OLED cipli kullanmayı dusunuyorum zaten switch 2 alsam da o oyunlari almam gerekecek yeni oyun yok denecek kadar az ciplide overclockda var totk dahil birçok oyun 60 FPS oynaniyor çok şaşırtıcı.
E siz karar vermişsiniz hocam konuyu niye açtınız ki? Switch 2'ye tabii ki daha yeni oyun çıkmadı bismillah cihaz yeni çıktı zaten. Zamanla oyun gelecektir muhtemelen. İthalatçı garantili cihazları muhtemelen 1 2 aya görürüz cihaz resmi olarak satışa çıktı daha erken bile gelebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı