Switchin bakır teli kırıldı

wackyy

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bugün oyun oynarken "D" tuşumun basmadığını gördüm ve biraz bastırarak tamir etmeye çalıştım basmaya başladı fakat daha sert basmaya başlayınca çıt diye bir ses geldi ve klavyede D tuşunu söktüm ve switchi de yerinden söktüm. Switchin altındaki bakır tel kopmuş ve klavyeyle temas eden yere saplanmıştı. Çıkarmaya çalıştım çıkaramadım ve daha da dibine girdi nasıl çıkartabilirim? Klavyeyi söküp lehim makinesiyle eşleştiği lehimi eritip bakırı düşürebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç o anahtarı düzeltmekle uğraşmayın derim. Ya internetten yeni bir anahtar alın ya da kullanmadığınız bir tuşun anahtarı ile değiştirin.

Hiç o anahtarı düzeltmekle uğraşmayın derim. Ya internetten yeni bir anahtar alın ya da kullanmadığınız bir tuşun anahtarı ile değiştirin.

Klavye hotswap ise ve yeni switch alsa bile kirilan parca hotswap soketin icinde kalacagi icin bu cozum ise yaramaz o parcayi cikartmadigi surece.

Klavye hotswap degilse lehimi eritip cikarabilir parcayi belki.

Her turlu o kirilan parcanin cikmasi gerekiyor yani.

Doğru diyorsun. Ben gözümde yanlış canlandırmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…