Swm G05 Pro alınır mı?

Otomaber

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD
Meslek
Serbest Çalışan
SWM'nin yeni 7 kişilik SUV modeli G05 Pro.
Marka hakkında detayları başka bir yazımda anlatmıştım.

Model 12 inçlik dokunmatik ekran, panoramik cam tavan, 3 sıra toplam 7 kişilik koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, deri koltuklar, ısıtmalı ikinci sıra koltuklar gibi donanımlara da sahip.
Şahsen dokunmatik ekranını yeni Ford Ranger ve Volkswagen Amarok'un ekranına benzettim aynı şekilde ortaya konumlandırılmış dik ve büyük bir ekran var.
Ayrıca geniş bir otomobil koltukları yatırarak bagajı 1.920 litreye kadar genişletmek mümkün.
D segmente konumlandırılmış bir model. Lakin rakiplerine göre daha uygun fiyatlı bir otomobil. Henüz hakkında pek fazla bir bilgi olmayan. Piyasaya yeni girmiş bir model.
İki paket seneçeği var. Bunlar Comfort MT ve Elite DCT olarak adlandırılmış.

27 Ağustos 2024 tarihi ile güncel fiyatları ise şu şekilde;

SWM G05 Pro Comfort MT 1.390. 500 TL.
SWM G05 Pro Elite DCT 1.579. 000 TL.

Peki siz bu fiyatlara bu otomobili tercih eder miydiniz? Görüşleriniz nelerdir?

Ekran Görüntüsü (469).png

Ekran Görüntüsü (467).png

Eki Görüntüle 2295552
swm-g05-pro-konsol-ic.jpg

Son düzenleme:
SWM'nin yeni 7 kişilik SUV modeli G05 Pro.
Marka hakkında detayları başka bir yazımda anlatmıştım.

Model 12 inçlik dokunmatik ekran, panoramik cam tavan, 3 sıra toplam 7 kişilik koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, deri koltuklar, ısıtmalı ikinci sıra koltuklar gibi donanımlara da sahip.
Şahsen dokunmatik ekranını yeni Ford Ranger ve Volkswagen Amarok'un ekranına benzettim aynı şekilde ortaya konumlandırılmış dik ve büyük bir ekran var.
Ayrıca geniş bir otomobil koltukları yatırarak bagajı 1.920 litreye kadar genişletmek mümkün.
D segmente konumlandırılmış bir model. Lakin rakiplerine göre daha uygun fiyatlı bir otomobil. Henüz hakkında pek fazla bir bilgi olmayan. Piyasaya yeni girmiş bir model.
İki paket seneçeği var. Bunlar Comfort MT ve Elite DCT olarak adlandırılmış.

27 Ağustos 2024 tarihi ile güncel fiyatları ise şu şekilde;

SWM G05 Pro Comfort MT 1.390. 500 TL.
SWM G05 Pro Elite DCT 1.579. 000 TL.

Peki siz bu fiyatlara bu otomobili tercih eder miydiniz? Görüşleriniz nelerdir?

Eki Görüntüle 2295550

Eki Görüntüle 2295551

Eki Görüntüle 2295552Eki Görüntüle 2295555

Satış sonrası destek sebebiyle hiçbir Çin otomobili alınmaz.
Ben kendim otomobil ve ağır vasıta hidrolik ekipmanlarına dair üretim yapıyorum.
Endüstri ve sanayi alanında Çin'den getirdiğimiz ürünler var. Hangi alanda olursa olsun hiçbir Çinli ürettiği ürünün arkasında durmuyor. Çin'liler tamamen pazar payını bölmek için ülkemize giriş yaptılar. Satış sonrası destekleri ve müşteriye saygı politikaları yok. Hangi alanda olursa olsun hiçbir Çin ürünü kullanılmamalı/desteklenmemelidir.
Çin'in siyasi politikalarına karşı zaten ülkemize sokulmaması gerekiyor.

Ürünü çok araştırdım ve satın aldım halen beklemedeyim 4. gün plakası çıkmak üzere. servisi nissan servisiyle anlaşmalı. bişey olduğunda nissan servisiyle muhatap oluyorsunuz. aracın motoru mistsubishi diye bilinen japon markadan satın alıp bir miktar modfiye edilmiş euro 6 ya uyarlanmış birçok parçası mercedes e bmw ye parça üreten firmalardan alınmış genel olarakda SWM markasını çıkartan firma BMW ye parça üreten grup tarafından yapılmış altyapısı oldukça sağlam bir markadır. artık çin in olmadığı hiçbir alan kalmayacak siz piyasadaki çin düşmanlarına bakmayın. en azından bize silah sıkan pkknın destekçileri değiller ve diğer tarafdan artık 2030 2035 li yıllara kadar dünya araç piyasasını ele geçirmek üzere adım atmış olmaları. seal, byd, mg, swm, gibi birçok firma ile piyasayı adeta istila etmiş bulunmalarıdır. hepsinide inceledim tank gibi araçlar yapmışlar. nerdeyse bütün araçları yolada gayet güzel yakışıyorlar. çinde yapılmayan sadece amerikan arabaları var onlarda bizim ülkemizde yoklar zaten. mercedeste alsan bmw de alsan audi de alsan illa bitarafında çinde yapılmış parçaları mevcut çüni adamların aylıklar 300 500 dolar. avrupada aynı parçayı 3 4bin dolara çalışan adama yaptırmak zorunlar. o sebeple artık avrupa eskisi kadar güçlü değil yeni öğrendiğim bilgilere görede wolkwagen avrupadaki 3 üretim fabrikasını kapatmış durumda. çinden kaçış yok. hem ucuz hem sağlam geliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı