Otomaber
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD
- Meslek
- Serbest Çalışan
SWM'nin yeni 7 kişilik SUV modeli G05 Pro.
Marka hakkında detayları başka bir yazımda anlatmıştım.
www.technopat.net
Model 12 inçlik dokunmatik ekran, panoramik cam tavan, 3 sıra toplam 7 kişilik koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, deri koltuklar, ısıtmalı ikinci sıra koltuklar gibi donanımlara da sahip.
Şahsen dokunmatik ekranını yeni Ford Ranger ve Volkswagen Amarok'un ekranına benzettim aynı şekilde ortaya konumlandırılmış dik ve büyük bir ekran var.
Ayrıca geniş bir otomobil koltukları yatırarak bagajı 1.920 litreye kadar genişletmek mümkün.
D segmente konumlandırılmış bir model. Lakin rakiplerine göre daha uygun fiyatlı bir otomobil. Henüz hakkında pek fazla bir bilgi olmayan. Piyasaya yeni girmiş bir model.
İki paket seneçeği var. Bunlar Comfort MT ve Elite DCT olarak adlandırılmış.
27 Ağustos 2024 tarihi ile güncel fiyatları ise şu şekilde;
SWM G05 Pro Comfort MT 1.390. 500 TL.
SWM G05 Pro Elite DCT 1.579. 000 TL.
Peki siz bu fiyatlara bu otomobili tercih eder miydiniz? Görüşleriniz nelerdir?
Eki Görüntüle 2295552
Marka hakkında detayları başka bir yazımda anlatmıştım.
C segmenti iddialı yeni SUV: Swm G01F
Bu marka yakın bir zamanda Türkiye otomobil pazarına girdi ve yeni iddialı modeller ile karşımıza çıktı. İlk olarak SWM markasından biraz bahsetmek istiyorum, marka 1971 yılında İtalya'da kurulmuş. 2014 yılında ise Çinli Shineray firması tarafından satın alınmış. Ülkemize yeni giriş yaptığını...
Model 12 inçlik dokunmatik ekran, panoramik cam tavan, 3 sıra toplam 7 kişilik koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, deri koltuklar, ısıtmalı ikinci sıra koltuklar gibi donanımlara da sahip.
Şahsen dokunmatik ekranını yeni Ford Ranger ve Volkswagen Amarok'un ekranına benzettim aynı şekilde ortaya konumlandırılmış dik ve büyük bir ekran var.
Ayrıca geniş bir otomobil koltukları yatırarak bagajı 1.920 litreye kadar genişletmek mümkün.
D segmente konumlandırılmış bir model. Lakin rakiplerine göre daha uygun fiyatlı bir otomobil. Henüz hakkında pek fazla bir bilgi olmayan. Piyasaya yeni girmiş bir model.
İki paket seneçeği var. Bunlar Comfort MT ve Elite DCT olarak adlandırılmış.
27 Ağustos 2024 tarihi ile güncel fiyatları ise şu şekilde;
SWM G05 Pro Comfort MT 1.390. 500 TL.
SWM G05 Pro Elite DCT 1.579. 000 TL.
Peki siz bu fiyatlara bu otomobili tercih eder miydiniz? Görüşleriniz nelerdir?
Eki Görüntüle 2295552
Son düzenleme: