Syd.com.tr güvenilir mi?

Sayfaya girip incelediğimde Ideasoft'dan yapıldığını görüyorum, bu bir artı. Bu sayfadan da vergi numarası ve daha fazlasını görebilirsiniz. Kısacası güvenilirdir.

Sayfaya girip incelediğimde ıdeasoft'dan yapıldığını görüyorum, bu bir artı. Bu sayfadan da vergi numarası ve daha fazlasını görebilirsiniz. Kısacası güvenilirdir.

Kimse yorumda yapmamış emin olmadım. Fiyatta çok iyi. Çok teşekkür ederim.

Kimse yorumda yapmamış emin olmadım. Fiyatta çok iyi. Çok teşekkür ederim.
Sizler için tekrar kontrol ettim, sitelerinde iyzico ile ödeme seçeneği var. Bende Ideasoft e-ticaret sitesine sahibim ve bende iyzico ile sanal pos anlaşması yaptım. Iyzico iyice firmayı incelemeden sanal posu açmıyor. Yani güvenilirdir.

Sizler için tekrar kontrol ettim, sitelerinde iyzico ile ödeme seçeneği var. Bende ıdeasoft e-ticaret sitesine sahibim ve bende iyzico ile sanal POS anlaşması yaptım. Iyzico iyice firmayı incelemeden sanal POS'u açmıyor. Yani güvenilirdir.

Tekrardan çok teşekkür ederim. Başarılar dilerim.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama alım yaptınız mı güvenilir miymiş?

Eğer alırsanız bilgilendirme yapar mısınız ben de almayı düşünüyorum ama açılmamış sıfır Bilkom ürünü olduğu için kutuyu açarsak keyfi iade yapamıycağımı söyledi müşteri hizmetleri ona göre alın.

Evet güvenilir bir site el konsolu ihtiyacım icin razer kishi v2 alıcaktım chatgpt den fiyat ararken önüme çıktı rastgele dolandırıcı veya eski fiyatta kalmış sitelerden biri sandım çünkü Trendyol fiyatinin tam iki katı ucuzcu yinede siteye bakarken Kadıköydeki syd olduğunu gördüm yinede parayi ibana atarak risk almış olsamda garantili temiz bir cihaz aldim hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı