Her türlü ADX alınmalı.Jet'e göre artıları TCS,15 litre yakıt deposu,USB 3.0,elektrikli marş motoru (yanlış okumadıysam) ve görünüşü.Ben olsam ADX alırdım.
Her türlü ADX alınmalı.Jet'e göre artıları TCS,15 litre yakıt deposu,USB 3.0,elektrikli marş motoru (yanlış okumadıysam) ve görünüşü.Ben olsam ADX alırdım
Ben de Jet X ile Pcx arasında kaldım. Sym Jet X'de alt kısım setlerde sürtüyormuş, Adx de böyle bir durum var mı bilmiyorum. Ayrıca servis konusunda Sym sorunlu diyorlar, Pcx de böyle bir durum yok. Son olarak Pcx'de arka fren kampana çok kötü bir eksik bu.
PCX'i JETX ile,ADV'yi XMAX ile karşılaştırmak daha iyi olur.SYM kaliteli firma diye biliyorum.Kronikleri hakkında bilgim yok.ADV ile PCX karşılaştırmak saçma olur.
Ben de Jet X ile Pcx arasında kaldım. Sym Jet X'de alt kısım setlerde sürtüyormuş, Adx de böyle bir durum var mı bilmiyorum. Ayrıca servis konusunda Sym sorunlu diyorlar, Pcx de böyle bir durum yok. Son olarak Pcx'de arka fren kampana çok kötü bir eksik bu.
PCX'i JETX ile,ADV'yi XMAX ile karşılaştırmak daha iyi olur.SYM kaliteli firma diye biliyorum.Kronikleri hakkında bilgim yok.ADV ile PCX karşılaştırmak saçma olur.
Hocam işin komik tarafı nakit alırsanız NMAX 183K. Az önce aradım SYM ADX 125 vade farksız taksitle 200K Nakit fiyatı 170K. En uygunu JET X 125 130K civarında.