SYM jetx 125 vs SYM adx 125

Her türlü ADX alınmalı.Jet'e göre artıları TCS,15 litre yakıt deposu,USB 3.0,elektrikli marş motoru (yanlış okumadıysam) ve görünüşü.Ben olsam ADX alırdım.

Her türlü ADX alınmalı.Jet'e göre artıları TCS,15 litre yakıt deposu,USB 3.0,elektrikli marş motoru (yanlış okumadıysam) ve görünüşü.Ben olsam ADX alırdım
bazı arkadaşlar pcx almamı öneriyor ama bana saçma geliyor aralarında 25 bin TL fark var

Bence ADX çok daha güzel duruyor.
bence de daha güzel duruyor ama bazı kronik sorunları varmış çok denk gelmedim ama var diyorlar

Ben de Jet X ile Pcx arasında kaldım. Sym Jet X'de alt kısım setlerde sürtüyormuş, Adx de böyle bir durum var mı bilmiyorum. Ayrıca servis konusunda Sym sorunlu diyorlar, Pcx de böyle bir durum yok. Son olarak Pcx'de arka fren kampana çok kötü bir eksik bu.

bazı arkadaşlar pcx almamı öneriyor ama bana saçma geliyor aralarında 25 bin TL fark var

bence de daha güzel duruyor ama bazı kronik sorunları varmış çok denk gelmedim ama var diyorlar
PCX'i JETX ile,ADV'yi XMAX ile karşılaştırmak daha iyi olur.SYM kaliteli firma diye biliyorum.Kronikleri hakkında bilgim yok.ADV ile PCX karşılaştırmak saçma olur.

Ben de Jet X ile Pcx arasında kaldım. Sym Jet X'de alt kısım setlerde sürtüyormuş, Adx de böyle bir durum var mı bilmiyorum. Ayrıca servis konusunda Sym sorunlu diyorlar, Pcx de böyle bir durum yok. Son olarak Pcx'de arka fren kampana çok kötü bir eksik bu.
ADV yerden baya yükse bir motor arasıra toprak yol kullanıyorum o yüzden kafam biraz daha ADV yakın

PCX'i JETX ile,ADV'yi XMAX ile karşılaştırmak daha iyi olur.SYM kaliteli firma diye biliyorum.Kronikleri hakkında bilgim yok.ADV ile PCX karşılaştırmak saçma olur.
hocam XMAX bütçemi aşar , PCX o kadar para vermek istemiyorum

ADV yerden baya yükse bir motor arasıra toprak yol kullanıyorum o yüzden kafam biraz daha ADV yakın

hocam XMAX bütçemi aşar , PCX o kadar para vermek istemiyorum
Hocam işin komik tarafı nakit alırsanız NMAX 183K. Az önce aradım SYM ADX 125 vade farksız taksitle 200K :) Nakit fiyatı 170K. En uygunu JET X 125 130K civarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı