Symantec Endpoint Protection Unmanaged ekran görüntüleri

Makaleler
1
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
Comss.ru'da dağıtıldığını gördüm, denemek istedim. Ekran görüntüleri şu şekilde.

3.PNG

4.PNG

5.PNG

6.PNG

7.PNG

8.PNG

9.PNG

10.PNG

11.PNG

12.PNG

13.PNG

1.PNG

2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
En son kullandığım symantec ürünü 10 yıl önce Norton360'dı. Sistemi öyle kasıyorduki o günden bu güne symantec ürünlerinin hiçbirisine sıcak bakamadım.
Ayarları çok karışık gözüküyor cidden bu kadar güvenlik önlemine ihtiyaç var mı? Ev kullanıcılarının güvenlik nedeniyle PC'lerini kullanılamayacak kadar yavaşlatan ağırlaştıran uygulamaları kullanmalarını anlayamıyorum. İş için ticari bilgisayarlarda veri korumaları için illaki kullanılmalı.

Ayarları çok karışık gözüküyor cidden bu kadar güvenlik önlemine ihtiyaç var mı?

Ayarların süslü püslü bir arayüzde toplanmamasının haricinde, karışık olduğunu düşünmüyorum. Çoğu seçenek oldukça basit şeyleri kontrol ediyor.

Ev kullanıcılarının güvenlik nedeniyle PC'lerini kullanılamayacak kadar yavaşlatan ağırlaştıran uygulamaları kullanmalarını anlayamıyorum. İş için ticari bilgisayarlarda veri korumaları için illaki kullanılmalı.

Şu ana kadar Kaspersky Security Cloud Free'den ağır olduğunu görmedim. Hatta daha bile hafif diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı