Symbol 1.2 alınır mı?

atommini

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 7 Ryzen 5 5500u GTX 1650 mobile
Merhaba. Yakın birisinde 1.2 symbol var 2013 model 100 bin Km'de. Solda 1 2 boyası var 440 diyor daha da düşer anlaşabiliriz de sizce bu paraya mantıklı mıdır? Km olarak çok az sorun vs çıkarmaz gibi geliyor. 1.2 olarak da şehir içi kullanılacak ve ilk araba olacağından çok problem olmaz diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mıdır? Eğer değilse ne önerebilirsiniz?

Merhaba. Yakın birisinde 1.2 symbol var 2013 model 100 bin Km'de. Solda 1 2 boyası var 440 diyor daha da düşer anlaşabiliriz de sizce bu paraya mantıklı mıdır? Km olarak çok az sorun vs çıkarmaz gibi geliyor. 1.2 olarak da şehir içi kullanılacak ve ilk araba olacağından çok problem olmaz diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mıdır? Eğer değilse ne önerebilirsiniz?
Alınır, km az.

Şehir içi aile arabası olarak düşük km uzun süre götürür sizi.

Hocam 1.2 sanayiden çıkarmaz diyorlar kullananlarda var mı böyle yorumlar acaba?

ilk sahibiymiş temiz gibi . teşekkür ederim bu arada

Technopat Haberler

Geri
Yukarı