Yaptım şuan bir tarama daha başlattım bitince yazarımBir txt belgesi oluşturup içine rastgele yazılar yazın sonra onu .exe uzantısına ayarlayın ardından virüsü silip yerine onu taşıyın oluşmayacaktır.
Formattan önce deneyeceğim. Nasıl bulaştığı bilmiyorum muhtemelen kardeşim bir şeyler indirmeye çalışmıştır.Bir de Malwarebytes ile dener misiniz?
Birdr virüs nasıl bulaştı.
Format son çare ama bilgisayarımda çok fazla fotoğraf var diğer bilgisayar servisten gelmeden atamamLanet virüslerden bende çok çekiyorum bu aralar. Az önce mecburi format attım. Eğer dosyalarınız fazla değilse sizede önerim temiz bir kurulum. Kusuruma bakmayın eğer size bu öneri saçma geliyorsa, 2 buçuk saat uğraştım ben çözümü böyle buldum
Format genelde kesin çözüm zaten. Ama bence son çare olarak yapılmalı.Lanet virüslerden bende çok çekiyorum bu aralar. Az önce mecburi format attım. Eğer dosyalarınız fazla değilse sizede önerim temiz bir kurulum. Kusuruma bakmayın eğer size bu öneri saçma geliyorsa, 2 buçuk saat uğraştım ben çözümü böyle buldum
Garanti olsun diye 2 sinide formatlayın.Yaptım şuan bir tarama daha başlattım bitince yazarım
Formattan önce deneyeceğim. Nasıl bulaştığı bilmiyorum muhtemelen kardeşim bir şeyler indirmeye çalışmıştır.
Format son çare ama bilgisayarımda çok fazla fotoğraf var diğer bilgisayar servisten gelmeden atamam
son olarak bilgisayarda 2 tane disk ikisini de formatlamak zorunda mıyım? Diğerine de bulaşmışmış olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.