Syndra oynanır mı?

En güçlü mid lanelerden birisi eğer OP olursan Syndra ile Rahat Plat-Dia görürsün. Yüksek eloda çok oynana bir şampiyon. Zor da olsa öğren hep onunla oyna.

En iyi oynadığım şampiyonlardan birisi. E-sporcuların Syndra oynayışını izle ve kendine güzel bir Build diz. Kendin dizemezsen YouTube'dan bakabilirsin.

Kendine özel değil karşı takıma gören alman lazım itemi.

Peki Syndra'da belden aşşağı mi daha iyi, yoksa bu rün mü? İzlediğim bir Syndra Youtuber belden aşşağı oynuyordu.

Kendine özel değil karşı takıma gören alman lazım itemi.
Düşük elolarda hep genelde YouTube'dan build bakıyordum. İşimi görüyordu fakat şimdi yavaş yavaş kendim dizmeye başladım. Konu sahibinin elosu da düşüktür diye tahmin ediyorum.

Düşük elolarda hep genelde YouTube'dan Build bakıyordum. İşimi görüyordu fakat şimdi yavaş yavaş kendim dizmeye başladım. Konu sahibinin elosu da düşüktür diye tahmin ediyorum.

Karşıya göre alman lazım.

Düşük elolarda hep genelde YouTube'dan build bakıyordum. İşimi görüyordu fakat şimdi yavaş yavaş kendim dizmeye başladım. Konu sahibinin elosu da düşüktür diye tahmin ediyorum.
Elo düşük benim fakat diğer çarlarımda karşıya göre alıyorum.
Buna da cevap verirseniz çok iyi olur. Dediğim Youtuber bu

Beyler oynanırmış çarı öğrendim 2 el üst üste s- aldım. Daha çar 30k olmadan 6. seviye oldu cidden çok güçlü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…