En iyi oynadığım şampiyonlardan birisi. E-sporcuların Syndra oynayışını izle ve kendine güzel bir Build diz. Kendin dizemezsen YouTube'dan bakabilirsin.
Düşük elolarda hep genelde YouTube'dan build bakıyordum. İşimi görüyordu fakat şimdi yavaş yavaş kendim dizmeye başladım. Konu sahibinin elosu da düşüktür diye tahmin ediyorum.Kendine özel değil karşı takıma gören alman lazım itemi.
Düşük elolarda hep genelde YouTube'dan Build bakıyordum. İşimi görüyordu fakat şimdi yavaş yavaş kendim dizmeye başladım. Konu sahibinin elosu da düşüktür diye tahmin ediyorum.
Elo düşük benim fakat diğer çarlarımda karşıya göre alıyorum.Düşük elolarda hep genelde YouTube'dan build bakıyordum. İşimi görüyordu fakat şimdi yavaş yavaş kendim dizmeye başladım. Konu sahibinin elosu da düşüktür diye tahmin ediyorum.
Buna da cevap verirseniz çok iyi olur. Dediğim Youtuber buPeki Syndra'da belden aşşağı mi daha iyi, yoksa bu rün mü? İzlediğim bir Syndra Youtuber belden aşşağı oynuyordu.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.