Syntax Hatası

efe.varoll

Decapat
Arkadaşlar ben PHP ile bir sayfa yapıyorum ve kayıt giriş sistemi var. Ama localhost ile görüntülerken şu hatayı alıyorum: Parse error: Syntax error, unexpected '['in C:\xampp\htdocs\login.php on line 4.

4 Satır ise şu şekilde:
4- if(isset($_POST)['login_user'])) {
5- $baglan = New MySQL'i('localhost','root',");

Bunu nasıl düzeltirim? Hiçbir forumda çözümü bulamadım. Bazıları [] kullanılamıyor deyip array kullanmış fakat bu sefer de unexpected array hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

PHP:
if(isset($_POST)['login_user'])
Şu şekilde denermisiniz birde süslü parantezi kaldırarak tabi süslü parantezi aşağıda kapatmadıysanız.

Artı olarak daha rahat görebilmemiz için bu linkteki yönergeleri uygulayarak tüm dosyanın içindeki kodu paylaşınız.

Hata devam etmekte sorun. Ayrıca kodları yapıştırırken çok hata var diyor o yüzden atamıyorum.
Stackoverflowda sorunu çözdüler fakat şuan da Parse error: syntax error, unexpected '$mysqli' (T_VARIABLE) in C:\xampp\htdocs\login.php on line 5 hatası alıyorum. Kodlar:
PHP:
if (isset($_POST['login_user'])
    $mysqli = new mysqli('localhost','root','');

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı