"SyntaxError: Missing ) after argument list" hatası

Kraldam00

Femtopat
Daha fazla  
Kod:
function login(token) {
setInterval(() => {
document.body.appendChild(document.createElement iframe).contentWindow.localStorage.token = "${token}"
}, 50);
setTimeout(() => {
location.reload();
}, 2500);
}

login("") 
SyntaxError: missing ) after argument list

Tırnak kısmına token yazıyorum ama hata veriyor.

document.createElement iframe Satırında hata var, iframe'i paranteze almanız gerekiyor. Diğer bir hata location kısmında. window.location şeklinde olmalıydı. Ayrıca ${token} şeklinde bir kullanım tırnak içinde çalışmaz, grave accent (`${token}`) kullanılmalı. Kodun doğru şekli şöyle:

JavaScript:
function login(token) {
setInterval(() => {
document.body.appendChild(document.createElement(iframe)).contentWindow.localStorage.token = `${token}`
}, 50);
setTimeout(() => {
  window.location.reload();
}, 2500);
}

şimdide

Uncaught ReferenceError: iframe is not defined at <anonymous>:3:50 diyor.​

document.createElement iframe Satırında hata var, iframe'i paranteze almanız gerekiyor. Diğer bir hata location kısmında. window.location şeklinde olmalıydı. Ayrıca ${token} şeklinde bir kullanım tırnak içinde çalışmaz, grave accent (`${token}`) kullanılmalı. Kodun doğru şekli şöyle:

JavaScript:
function login(token) {
setInterval(() => {
document.body.appendChild(document.createElement(iframe)).contentWindow.localStorage.token = `${token}`
}, 50);
setTimeout(() => {
}, 2500);
}

Uncaught ReferenceError: iframe is not defined at <anonymous>:3:50 diyor​

şimdide

Uncaught ReferenceError: iframe is not defined at <anonymous>:3:50 diyor.​

Uncaught ReferenceError: iframe is not defined at <anonymous>:3:50 diyor​

Çünkü ortalıkta iframe diye bir değişken yok. Senin istediğin element oluşturmak ise "iframe" şeklinde tırnak işaretleriyle yazman lazım.

bana yazarmsn
function login(token) {
setInterval(() => {
}, 50);
setTimeout(() => {
}, 2500);
}
login("örnek'') diyelim neresi hatalı
Çünkü ortalıkta iframe diye bir değişken yok. Senin istediğin element oluşturmak ise "iframe" şeklinde tırnak işaretleriyle yazman lazım.
bana yazarmsn
function login(token) {
setInterval(() => {
}, 50);
setTimeout(() => {
}, 2500);
}
login("örnek'') diyelim neresi hatalı

nasıl atıcam discordun varsa ekle TOXİC#8443 yalnız başka birinde oluyor kodlar
Kusura bakma dostum ama sana Discord'dan özel olarak yardım edemem. Ne yapılacaksa bu sitede yapılacak. Zaten birinin kodlarındaki bug ayıklamaları ben para karşılığında yapıyorum normalde.

tamam dostumda başka birinde olan şeyin bende olmamaması? discord üzerinden hesabı kaybettim ama tokeni duruyor tokenle girmek içinde o kodlar var.
ama error veriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı