ouziiix Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üçkağıtçı 11 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Apple lightling kulaklığımı laptopuma bağlamak için bir dönüştürücü aldım fakat takınca ses alamıyorum. Dönüşütürücüde veya kulaklıkta sorun yok, nedeni nedir acaba? Amazon.com.tr
Merhaba arkadaşlar, Apple lightling kulaklığımı laptopuma bağlamak için bir dönüştürücü aldım fakat takınca ses alamıyorum. Dönüşütürücüde veya kulaklıkta sorun yok, nedeni nedir acaba? Amazon.com.tr
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #2 Sanırım giriş çıkış yönüyle alakalı şunu dener misin ? Çalışır APple şarj cihazini typc cihaz şarj etmek için. Benim tahminim yönleriyle alakalı. Artı 0 Eksi
Sanırım giriş çıkış yönüyle alakalı şunu dener misin ? Çalışır APple şarj cihazini typc cihaz şarj etmek için. Benim tahminim yönleriyle alakalı.
KS KS ouziiix Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üçkağıtçı 11 Ocak 2023 #3 Düşün ve Bul dedi: Sanırım giriş çıkış yönüyle alakalı şunu dener misin ? Çalışır APple şarj cihazini typc cihaz şarj etmek için. Benim tahminim yönleriyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam ne demek istediğini yönünü değiştiremem zaten. Artı 0 Eksi
Düşün ve Bul dedi: Sanırım giriş çıkış yönüyle alakalı şunu dener misin ? Çalışır APple şarj cihazini typc cihaz şarj etmek için. Benim tahminim yönleriyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam ne demek istediğini yönünü değiştiremem zaten.