SysMain'i kapatmalı mıyım?

Windows arama, daha hızlı araması için. Yani, normal Windows aramasını falan kapatmadı. Oyuncular için buna gerek yok, bildirimlere zaten gerek yok. Eğer, HDD ile yavaş kullanmak isterseniz, böyle kullanın.
Hocam, ben bilgisayarımın hızlanmasını istiyorum, gereken özelliklerin kapanmasını değil. İhtiyacım olan şeyi arama kısmından aramayı biliyorum ben tek. Ayrıca gelen bildirimlerime de dikkat ediyorum. Yani bu servis kapatma programı aşırıya kaçmış. Yok mu daha hafifi?
Soru:
1651572816815.png
bu ayarı en sona çeksem bilgisayarım hızlanır mı?
@Prime777

Son düzenleme:
Hocam, ben bilgisayarımın hızlanmasını istiyorum, gereken özelliklerin kapanmasını değil. İhtiyacım olan şeyi arama kısmından aramayı biliyorum ben tek. Ayrıca gelen bildirimlerime de dikkat ediyorum. Yani bu servis kapatma programı aşırıya kaçmış. Yok mu daha hafifi?
Soru: Eki Görüntüle 1376732 bu ayarı en sona çeksem bilgisayarım hızlanır mı?
@Prime777

Çekin, işlemci çekirdeklerini ayakta tutuyordu sanırım. Ayrıca, isterseniz bu rehbere bakın:

Neden yazilimara.com'dan attınız hocam sordum.org varken?

Bir fark yok bence.

Çekin, işlemci çekirdeklerini ayakta tutuyordu sanırım. Ayrıca, isterseniz bu rehbere bakın:

Bir fark yok bence.
Bakacağım hocam sağolun.

Soru: Eki Görüntüle 1376732 bu ayarı en sona çeksem bilgisayarım hızlanır mı?
@Prime777

Hayır çekmeyin o siz kurcalayın diye bir ayar değil FPS arttırmaz başka amaçlı bir özellik o. Sistemi bile yavaş çalıştırıyor. Ek olarak da 2 gün sonra 8 çekirdekli işlemcim 4 gözüküyor diye konu açarsınız. Ellemeyin işlemci zaten tam çekirdek kullanıyor onu açarsanız kısıtlarsınız.
@Prime777

Hayır çekmeyin o siz kurcalayın diye bir ayar değil FPS arttırmaz başka amaçlı bir özellik o. Sistemi bile yavaş çalıştırıyor. Ek olarak da 2 gün sonra 8 çekirdekli işlemcim 4 gözüküyor diye konu açarsınız. Ellemeyin işlemci zaten tam çekirdek kullanıyor onu açarsanız kısıtlarsınız.
@Prime777

İşlemci çekirdeğiniz 8 çekirdek ise, 8'i seçince nasıl kısıtlanmış oluyor? Benim bildiğim, seçili çekirdekleri ayakta tutuyor.

Hocam maksimuma çektim, bir oyun gireyim dedim. Ekran gitti. Tekrardan düzelttim ayarı. Gerçekten de zarar verebiliyor galiba.

Bunun ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Çok uzun zamandır öyle tikli kullanıyorum, sıkıntı olmadı ama sisteme göre değişiklik gösteriyor sanırım.

Bunun ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Çok uzun zamandır öyle tikli kullanıyorum, sıkıntı olmadı ama sisteme göre değişiklik gösteriyor sanırım.

Evet sisteme göre değişiklik gösterebiliyor ama kimsede FPS artışı olmuyor, olmaz. Bende sanki %100 disk kullanıyormuş gibi sistemi yavaşlatıyordu ama disk kullanımı 0.Sizinde kapatmanızı öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı