Sistemim W11 ve son 1 haftadır denemediğim şey kalmadı. System işlemi %100 disk kullanıyor ve çok rahatsız edici. Bilgisayarımı kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Sistemim W11 ve son 1 haftadır denemediğim şey kalmadı. System işlemi %100 disk kullanıyor ve çok rahatsız edici. Bilgisayarımı kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
5400rpm hdd ise normal. Aynı sorun bende de var. Sonuç olarak exprorer.exe donuyor. Bilgisayarı kapatmadan hazırda bekletmeye alırsanız biraz daha hızlı açılır ve çalışır.
5400RPM HDD ise normal. Aynı sorun bende de var. Sonuç olarak exprorer.exe donuyor. Bilgisayarı kapatmadan hazırda bekletmeye alırsanız biraz daha hızlı açılır ve çalışır.