ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Merhaba Bitdefender, System 32 Config software virüs olduğunu gösterdi, nasıl silebilirim? Fast puse olabilir mi sanmam gecenlerde bir dosya acmıstım EXE RAT yedim büyük ihtimal ama Kaspersky ve Bitdefender toplam 5 virüs buldu. Kaspersky 1 Bitdefender 4 malwere 5 saat tarama yaptım yarıda kestim 0 virüs buldu oda. Son düzenleme: 20 Kasım 2024
Merhaba Bitdefender, System 32 Config software virüs olduğunu gösterdi, nasıl silebilirim? Fast puse olabilir mi sanmam gecenlerde bir dosya acmıstım EXE RAT yedim büyük ihtimal ama Kaspersky ve Bitdefender toplam 5 virüs buldu. Kaspersky 1 Bitdefender 4 malwere 5 saat tarama yaptım yarıda kestim 0 virüs buldu oda.
KS KS ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #11 ErenPredator dedi: Tamam hocam. Genişletmek için tıkla... Kasperde bir şey bulmadı ama bir şey sormak istiyorum scan for rotking ne işe yarıyor malwerede. Artı 0 Eksi
ErenPredator dedi: Tamam hocam. Genişletmek için tıkla... Kasperde bir şey bulmadı ama bir şey sormak istiyorum scan for rotking ne işe yarıyor malwerede.
ErenPredator Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 378 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #12 ibrahimsmaet dedi: Kasperde bir şey bulmadı ama bir şey sormak istiyorum scan for rotking ne işe yarıyor malwerede. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Windows Defender kullandığım için malwerebytesin özelliklerini bilmiyorum hocam maalesef. ibrahimsmaet dedi: Kasperde bir şey bulmadı ama bir şey sormak istiyorum scan for rotking ne işe yarıyor malwerede. Genişletmek için tıkla... Hocam rotking değil de rootkit mi yazmak istediniz. Artı 0 Eksi
ibrahimsmaet dedi: Kasperde bir şey bulmadı ama bir şey sormak istiyorum scan for rotking ne işe yarıyor malwerede. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Windows Defender kullandığım için malwerebytesin özelliklerini bilmiyorum hocam maalesef. ibrahimsmaet dedi: Kasperde bir şey bulmadı ama bir şey sormak istiyorum scan for rotking ne işe yarıyor malwerede. Genişletmek için tıkla... Hocam rotking değil de rootkit mi yazmak istediniz.
KS KS ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #13 ErenPredator dedi: Ben sadece Windows Defender kullandığım için malwerebytesin özelliklerini bilmiyorum hocam maalesef. Hocam rotking değil de rootkit mi yazmak istediniz. Genişletmek için tıkla... evet hocam ErenPredator dedi: Ben sadece Windows Defender kullandığım için malwerebytesin özelliklerini bilmiyorum hocam maalesef. Hocam rotking değil de rootkit mi yazmak istediniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda virüs falan bulmadılar malwereyi rootkit tiklemeden calıstırdım tiklesem 12 saaten fazla sürceginden eminim bir de onu tiklemek mantıklı mı? Artı 0 Eksi
ErenPredator dedi: Ben sadece Windows Defender kullandığım için malwerebytesin özelliklerini bilmiyorum hocam maalesef. Hocam rotking değil de rootkit mi yazmak istediniz. Genişletmek için tıkla... evet hocam ErenPredator dedi: Ben sadece Windows Defender kullandığım için malwerebytesin özelliklerini bilmiyorum hocam maalesef. Hocam rotking değil de rootkit mi yazmak istediniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda virüs falan bulmadılar malwereyi rootkit tiklemeden calıstırdım tiklesem 12 saaten fazla sürceginden eminim bir de onu tiklemek mantıklı mı?
ErenPredator Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 378 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #14 ibrahimsmaet dedi: Evet hocam. Güvenli moda virüs falan bulmadılar malwereyi rootkit tiklemeden calıstırdım tiklesem 12 saaten fazla sürceginden eminim bir de onu tiklemek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Yine söylüyorum malwerebytes hakkında bir bilgim yok çok özür dilerim yardımcı olamadım. Artı 0 Eksi
ibrahimsmaet dedi: Evet hocam. Güvenli moda virüs falan bulmadılar malwereyi rootkit tiklemeden calıstırdım tiklesem 12 saaten fazla sürceginden eminim bir de onu tiklemek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Yine söylüyorum malwerebytes hakkında bir bilgim yok çok özür dilerim yardımcı olamadım.
KS KS ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #15 ErenPredator dedi: Yine söylüyorum malwerebytes hakkında bir bilgim yok çok özür dilerim yardımcı olamadım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil hocam 2 side temiz güsterdi büyük ihtimal Bitdefender yanlış güsteriyor. Artı 0 Eksi
ErenPredator dedi: Yine söylüyorum malwerebytes hakkında bir bilgim yok çok özür dilerim yardımcı olamadım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil hocam 2 side temiz güsterdi büyük ihtimal Bitdefender yanlış güsteriyor.