System 32 Config Software nasıl silinir?

ibrahimsmaet

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Bitdefender, System 32 Config software virüs olduğunu gösterdi, nasıl silebilirim?

Fast puse olabilir mi sanmam gecenlerde bir dosya acmıstım EXE RAT yedim büyük ihtimal ama Kaspersky ve Bitdefender toplam 5 virüs buldu.

Kaspersky 1 Bitdefender 4 malwere 5 saat tarama yaptım yarıda kestim 0 virüs buldu oda.

Son düzenleme:
Hocam silmeyin System32'den bir dosya silmek bilgisayarı kendi elinle çöpe atmak demek format bile atamazsın önermiyorum bu işleri daha iyi bilen biri gelsin o size cevabı verir.

Ama hocam endişeliyim ve silinmiyor formata atamam degerli dosyalarım var o zaman birisinin cevap vermesini bekleyeceğim.

Ama hocam endişeliyim ve silinmiyor formata atamam degerli dosyalarım var o zaman birisinin cevap vermesini bekleyeceğim.

Tamam hocam en sağlıklısı o olur başka bir antivirüs ile dener misiniz aynı dosyayı başka bir antivirüsle taratın eğer aynı hatayı verirse ya false-positivedir ya da virüsdür.

Tamam hocam en sağlıklısı o olur başka bir antivirüs ile dener misiniz aynı dosyayı başka bir antivirüsle taratın eğer aynı hatayı verirse ya false-positivedir ya da virüsdür.

Şu anda ugrasamam bir de eger virüse malwere Kaspersky fud lamıstır tek Bitdefender gürüyudur VirusTotal'e atacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı