System Crash hatası neden olur?

Aly35

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, League of Legends oyununa girdim, maç başladı. Maç başladıktan 30 saniye sonra siyah ekran oldu oyunum ve System crash diye bir yazı çıktı. Onun SS ini alamadım ama Windows+Tab'dan hatayı kapattıktan sonra crash dump diye yazı çıktı bu oyundan dolayı mıdır acaba? Bilgisayarım yeni ve hiçbir şey yüklü değil. Opera ve LoL haricinde. Virüs olması imkansız dediğim gibi laptop yepyeni ve 2 uygulama var sadece. Bilgisayarı 3-4 saattir kullanıyordum yine oyun oynayıp dizi izliyordum ama tekrar oyuna girdikten sonra çıktı bu yazı. Oyunu ve hatayı kapattığımda geri düzeldi ve oyunuma devam ettim. Şu an sıkıntı yok ama yine de sormak istedim nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2021-09-21_150009.png
    resim_2021-09-21_150009.png
    285,1 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar bir düşüş oldu bunu söyler misin? Ve nasıl test ettin farkı?

10-15 FPS düştü. League of Legends oynuyorum şu anlık bir tek. 472.12'den önce çıkan sürümünde de aynı sorunla karşılaşmıştım tekrar 461.88'e dönünce düzelmişti. 472.12'de de aynı FPS düşüşünü yaşıyorum. NVIDIA ayalarına da baktım ayarladığım gibi duruyor, sıfırlanmamış o ayarlarda da bir sıkıntı yok. Başka kişiler de aynı FPS düşüşünü yaşamış nedenini bilmiyorum ama sürüm yenilendikçe neden FPS'im düşüyor anlayamadım. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı