Dostlar, laptopumu uykuya almaya çalıştım ve sonra kapanmadığını fark ettim. Açtım ve ekranda bu hata çıkmıştı, ben de hayır dedim. Bu sefer bilgisayarı tümden kapattım.
Hata bu. Her zaman karşıma çıkar mı? Nedeni ne? Cevaplarınız için şimdiden sağ olun.
Bir daha çıkarsa Yes tuşuna basın. Kritik bir hata oluşmuş ve çözümü için çökme raporu oluşturmayı isteyip istemediğinizi sormuş. Yes deseydiniz oluşacak dump dosyasını bize atardınız ve sorunu çözerdik. Bir daha bu sorun meydana gelmezse çok takmayın.
Bir daha çıkarsa yes tuşuna basın. Kritik bir hata oluşmuş ve çözümü için çökme raporu oluşturmayı isteyip istemediğinizi sormuş. Yes deseydiniz oluşacak dump dosyasını bize atardınız ve sorunu çözerdik. Bir daha bu sorun meydana gelmezse çok takmayın.
Bir daha çıkarsa yes tuşuna basın. Kritik bir hata oluşmuş ve çözümü için çökme raporu oluşturmayı isteyip istemediğinizi sormuş. Yes deseydiniz oluşacak dump dosyasını bize atardınız ve sorunu çözerdik. Bir daha bu sorun meydana gelmezse çok takmayın.