"System G: Sürücüsü" nedir?

461793

Hectopat
Arkadaşlar ben bu diski silmek istiyorum, nasıl silebilirim? Daha önce konusu açılmış lakin silmek için bilgi verilmemiş ve hortlatmamak adına konuya mesaj yazmadım.

Konunun linki: SystemG: sürücüsü nedir?
Silmek istediğim diskin boyutu 256 MB.

1655666012226.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu disk tam olarak nedir nasıl oluşuyor bu disk daha önceden yoktu.

Bu format atarken normalde gizli bir şekilde oluşur ayrılmış bölüm yazar sistem için hatta şimdi format atmak istersen gene orada görebilirsin Windows için ayrılmış yazması lazim.

Hocam bilgisayar a sağ tıklayıp yönet deyin orada disk yönetimi var oradan gizleyebilirsin.

Bakın hocam attım resime bende var 2 adet biri kurtarma bölümü biride sistem için.
510 MB olan ve 50 MB olan.

Bu format atarken normalde gizli bir şekilde oluşur ayrılmış bölüm yazar sistem için hatta şimdi format atmak istersen gene orada görebilirsin Windows için ayrılmış yazması lazim.

Bakın hocam attım resime bende var 2 adet biri kurtarma bölümü biride sistem için.
510 MB olan ve 50 MB olan.

Hocam gizleme bölümünü bulamadım.

1655667060719.png

Arkadaşlar ben bu diski silmek istiyorum, nasıl silebilirim? Daha önce konusu açılmış lakin silmek için bilgi verilmemiş ve hortlatmamak adına konuya mesaj yazmadım.

Konunun linki: SystemG: sürücüsü nedir?
Silmek istediğim diskin boyutu 256 MB.

Eki Görüntüle 1425164
Hocam buna BIOS'un sistemi açması için gereken dosyaların olduğu EFI Sistem Bölümü deniyor. Normalde görünmez. Disk yöneticisinden sağ tıklayıp harfleri be bağlanma noktalarını yönet yapın. Oradan G'yi seçip kaldır deyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı