"System"in Yüksek CPU Kullanması

OkanOzcan

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2018
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum son birkaç gündür "system" %10-15 arası CPU kullanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

CPU.PNG
CPU1.PNG
CPU3.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:

İlk denememde olay kaydının raporunu alırken AIDA64 çalışmayı durdurdu hatası aldım, olay kaydının tikini kaldırıp rapor almayı denedim, bu seferde "CPU PhotoWorxx" bölümünde AIDA64 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

Ancak bu ikisinin ayrı ayrı raporunu aldığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım, "CPU PhotoWorxx" tahmin ettiğimden yüksek değerde skor aldı, yani bu kısımlarda sorun yok ancak toplu halde tüm tikleri işaretleyip rapor almaya kalkıştığımda, AIDA hata verip kapanıyor.
 
Son düzenleme:
Aida güncel ve yasal sürümde ise sürücülerden kaynaklı hatalar alınmaktadır bench testi yaptıklarında. Sorun yok benchlerde sadece sıkıntı çıkıyorsa işaretsiz alabilirsiniz. Bu arada görsellerde bir anormallik gözükmüyor zararlı anlamında. System adı üstünde sistem bileşenidir. Bunların yükselip alçalması kullandığınız MS araçlarına göre artıp yükselebilir ki MS defender açık kullanılıyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı