limos the machine
Hectopat
Daha fazla
Ya yok hocam bilgisayarımda bir adet bile korsan uygulama yok. Virüs mü yedim bilmiyorum şu an atıyorum tam tarama bir şey çıkacak mı bakalım.Sistem çok boşta kalırsa bakım falan yapıyor. O olabilir. Tarama falan yapın. Olmazsa WPA falan yükleyip bakarsınız ama uğraştırır.
Son 2 gündür zaten aldığım fps değerleri %25 oranla düşmüştü.Ya yok hocam bilgisayarımda bir adet bile korsan uygulama yok. Virüs mü yedim bilmiyorum şu an atıyorum tam tarama bir şey çıkacak mı bakalım.
Kasperksy Premium ile tam tarama yaptım. Hiçbir şey çıkmadı.Şüpheleniyorsanız düzgün bir av ile tam tarama yapabilirsiniz. @Şebnem Ferah
Korsan program illa virüs bulaştırır diye bir şey yok, belki dışarıdan indirdiğin veya indiğini fark ermediğin bir şey buna sebep olmuştur, Düzgün bir AV ile tarama tap. Önerim BitDefender.Ya yok hocam bilgisayarımda bir adet bile korsan uygulama yok. Virüs mü yedim bilmiyorum şu an atıyorum tam tarama bir şey çıkacak mı bakalım.
Kaspersky ile yaptım temiz çıktı.Korsan program illa virüs bulaştırır diye bir şey yok, belki dışarıdan indirdiğin veya indiğini fark ermediğin bir şey buna sebep olmuştur, Düzgün bir AV ile tarama tap. Önerim BitDefender.
Tam taramadan sonra değerlerim normale dönmüşKorsan program illa virüs bulaştırır diye bir şey yok, belki dışarıdan indirdiğin veya indiğini fark ermediğin bir şey buna sebep olmuştur, Düzgün bir AV ile tarama tap. Önerim BitDefender.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.