System işlemi yüksek CPU kullanıyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Önceden böyle bir sorunum yoktu. Sistemimi tanıyorum boş da %1 CPU üstüne hayatta çıkmazdı. Sorun nedir dostlar?

Dosya Ekleri

• ffds.png
    ffds.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky ile tam tarama atın :)

Sistem çok boşta kalırsa bakım falan yapıyor. O olabilir. Tarama falan yapın. Olmazsa WPA falan yükleyip bakarsınız ama uğraştırır.
Ya yok hocam bilgisayarımda bir adet bile korsan uygulama yok. Virüs mü yedim bilmiyorum şu an atıyorum tam tarama bir şey çıkacak mı bakalım.

Ya yok hocam bilgisayarımda bir adet bile korsan uygulama yok. Virüs mü yedim bilmiyorum şu an atıyorum tam tarama bir şey çıkacak mı bakalım.
Son 2 gündür zaten aldığım fps değerleri %25 oranla düşmüştü.

Korsan program illa virüs bulaştırır diye bir şey yok, belki dışarıdan indirdiğin veya indiğini fark ermediğin bir şey buna sebep olmuştur, Düzgün bir AV ile tarama tap. Önerim BitDefender.

Korsan program illa virüs bulaştırır diye bir şey yok, belki dışarıdan indirdiğin veya indiğini fark ermediğin bir şey buna sebep olmuştur, Düzgün bir AV ile tarama tap. Önerim BitDefender.
Kaspersky ile yaptım temiz çıktı.

Tam taramadan sonra değerlerim normale dönmüş :D

Dosya Ekleri

• fotoğraf.png
    fotoğraf.png
    101,2 KB · Görüntüleme: 97

Technopat Haberler

Geri
Yukarı