''System'' İşleminin Fazla Bellek Kullanması

KomFlag

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İyi akşamlar herkese. Yaklaşık 7-8 aydır Windows 10 kullanıyorum. Geçen hafta farkettiğim bir sorun görev yöneticisi işlemler kısmına geldiğim zaman ''System'' işlemi fazla bir şekilde ram kullanıyor. Sizce normal mi ? Ben yeni farkettiğim için normal gelmedi. Nasıl düzeltebilirim ?

3c7f07.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'in %60 kullanılması çok da problem değil. RAM bilgisayardaki en hızlı bileşendir. HDD gibi yavaş yazma/okuma hızına sahip değil. Bundan dolayı RAM'a dosya yazılmasında bir sıkıntı yok. Ve güncel os larda bu RAM kullanımı normal.

RAM'in %60 kullanılması çok da problem değil. RAM bilgisayardaki en hızlı bileşendir. HDD gibi yavaş yazma/okuma hızına sahip değil. Bundan dolayı RAM'a dosya yazılmasında bir sıkıntı yok. Ve güncel os larda bu RAM kullanımı normal.
GTA 5 gibi oyunlarda sıkıntı çıkabiliyor ama Windows 8.1 kullanırken boşta %20 civarı oluyordu diye hatırlıyorum. Bana çok fazla kullanıyormuş gibi geldi. Yabancı forumlarda değişik çözümler var fakat işime yaramadı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı