Önce hepsini silin ve dediklerimi yapın. Daha sonra yüklersiniz. Önce 11 adımın hepsini yapmanız gerek.
Test sonucunu ekledim. Bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz? @Bora Dere @Enes3078Önce hepsini silin ve dediklerimi yapın. Daha sonra yüklersiniz. Önce 11 adımın hepsini yapmanız gerek.
Memtest sorun göstermedi diye bellekler temiz olacak diye bir kaide yok. Aldığınız mavi ekranın kodu bile belleklere işaret ediyor. Modelleri nedir?
RAM modelleriniz anakartınız ile uyumlu olmayabilir. RAM modelinizi ürün kodu ile belirtin ve yeni minidump dosyalarınızı paylaşın lütfen.
MinidumpyeniMSI X570 Pro Carbon + Corsair Vengeance RGB 3200 Mhx 8 GB * 4 Adet
tamam teşekkür ederim.Corsair Utility Engine'i kaldırın. Birkaç yerde daha bellek hatası görüyorum, bir yerde de ekran kartı sorunu gördüm. Ekran kartının sürücülerini DDU ile kaldırıp en güncel WHQL sürümünü kurun.
Bellekler hakkında, 2x8'lik kullanmayı deneyin; iki tanesini çıkarın yani. Yine mavi ekran alırsanız dosyaları atarsınız, ona göre yönlendiririz.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Corsair Utility Engine'i kaldırın. Birkaç yerde daha bellek hatası görüyorum, bir yerde de ekran kartı sorunu gördüm. Ekran kartının sürücülerini DDU ile kaldırıp en güncel WHQL sürümünü kurun.
Bellekler hakkında, 2x8'lik kullanmayı deneyin; iki tanesini çıkarın yani. Yine mavi ekran alırsanız dosyaları atarsınız, ona göre yönlendiririz.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Corsair Utility Engine'i kaldırın. Birkaç yerde daha bellek hatası görüyorum, bir yerde de ekran kartı sorunu gördüm. Ekran kartının sürücülerini DDU ile kaldırıp en güncel WHQL sürümünü kurun.
Arka arkaya yazdığınız için bildirim gelmemiş. Eski dosyalarınıza tekrardan bakamadım ama bellekleri değiştirmenizi söylemişim, değiştirdiniz mi?
Sisteminizde ek MSI yazılımlarından hangileri var? Intel Bluetooth sürücüsünü güncelleyin. BT ile bağladığınız bir aygıt varsa bağlantısını kesin. USB ve ses sürücülerinizi güncelleyin. BIOS'unuzu da güncelleyin.
Sürücü bulucu kullanıyor musunuz?MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
Best AMD AM4 X570 ATX gaming motherboard, lightning PCIe 4.0, two lightning M.2, Frozr heatsink, Intel LAN, WiFi 6, USB 3.2 Gen 2 and Mystic Light, M.2 heatsink, powerful overclocking, pre-install I/O, MSI GAMINGwww.msi.com
Önermem, kullanmamanız iyi. USB ve ses sürücülerinize de bakın. Ayrıca son attığınız minidump dosyasında BIOS 1.80 görünüyordu, günceli 1.90. Sonradan güncellediyseniz, bilemeyeceğim.