"System service exception" ve "win32kfull.sys" hatası

Peki. Burada benim sürümünden sonra 3, 4 tane surum var. Hepsini teker teker kurmam mı gerekiyor? Yoksa direkt en sonuncusunu indirebiliyor muyum? Ayrıca kurulum ile ilgili son kısımda USB'yi beyaz olan porta mı takıyoruz? Ve bir soru daha bir revizyon olayı benim anakartta da var mı? Yanlış olmasın bari.

Bu modelin revizyonlu versiyonlarını görmedim.

Üretici özellikle belirtmedi ise direkt en son sürümü kuruyoruz, anakartının sitesine baktım öyle bir ibare bulamadım sen direkt en son sürümü kur.

Ön veya arka fark etmemesi gerekiyor, ben BIOS güncellemesi yaparken direkt kasanın üstündeki yuvalara takıp yapıyorum.

Yani herseyi oldugu gibi yaparsam. Bir sorun olmayacaktir diyorsunuz. Ben bilgisayarci ile bir daha konustum. BIOS'a dokunmamami soyledi. Sorunun şu anki Windows'larin bir cogunda var oldugunu gelecek olan yeni surumu beklememizi soyledi. Risk alayim mi almayayim mi bilmiyorum. Biliyorsunuzdur bu AMD CPU'larda( Ryzen 5 3600) bazen bosta oldukta bile yersiz voltaj veriyor sistem ve CPU'nun sicakligi 45 44 derecelere saniyelik cikip iniyor. Bu sorunun daha fazla artacagindan korkuyorum.

Peki siz bilirsiniz, ben sadece dosyaya bakarak öneri yaptım, yapmak veya yapmamak sizin elinizde olan bir şey, zorla size yaptıramam, belki dosyadan başka insanlar farklı sonuçlar çıkarır.
Ben sabirsiz bir insanim.aslinda bana kalsa hemen dikkatlice guncellemeni yaparim .ama bizim şu bilgisayarci biraz tip bir insan) birde biosumu guncellersem eger suan ki biosda olan ayarlar kalicakmi? Cunki o kadar derine inmek istemiyorum eger kalmiyacaksa yeniden yapulandirilmasi gerekecekse biraz sorunlu.. mesela ramlari xmp ile 3000 mhz ye sabitleme falansa o kolay .. baska (benim anlamayacagim) ayarlardan bahsediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…