A alptaskirant Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #1 Mavi ekran aldım Batelfield 1 oynarken. Minidump.rar RAM taraması yaptım sıkıntı çıkmadı. Grafik kartı güncel ve sıkıntı yok. Sorunu bulursanız çok mutlu olurum. Ben CPU'nun fazla ısınmasını düşünüyorum.
Mavi ekran aldım Batelfield 1 oynarken. Minidump.rar RAM taraması yaptım sıkıntı çıkmadı. Grafik kartı güncel ve sıkıntı yok. Sorunu bulursanız çok mutlu olurum. Ben CPU'nun fazla ısınmasını düşünüyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Haziran 2017 #2 Logitech aygıtlarını çıkar ve sürücülerini kaldır. GPU'da da sorun olduğu gözüküyor. DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin. Artı 0 Eksi
Logitech aygıtlarını çıkar ve sürücülerini kaldır. GPU'da da sorun olduğu gözüküyor. DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin.