System Thread Exception Not Handled ve USB BIOS Flashback Hatası

MetehanKaplan

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bilgisayarım boşta kilit ekranında dururken anlık bir elektrik gidip gelmesi oldu. Sorasında "system thread exception not handled" hatası almaya başladım. Microsoft yardımdan baktım ve eski BIOS'tan kaynaklanabileceği yazıyordu. BIOS'umun eski olduğuna da emindim. Anakartım Asus Z170 Deluxe ve UBS BIOS Flashback yapmayı denedim ve Tecnopat'ın rehberinden bakarak yapmaya çalıştım ancak o isimlendirme aracını bulmadım sadece BIOS dosyasının kendi vardı. Ben de rehber biraz eski olduğundan herhalde artık gerek kalmamıştır diye düşünüp sadece BIOS'u atıpUSB BIOS flashback tuşuna bastım. Işık ilk birkaç defa yanıp söndükten sonra sürekli yanmaya başladı. Kullanma kılavuzundan baktım ve USB'deki dosyanın tanınmadığını isim değişikliği olması gerektiğini öğrendim. İsimlendirme aracını aramaya koyuldum BIOS'u indirdiğim yerdeki araçlar bölümünde içinde ASUS USB BIOS Flashback isimli bir yazılımında olduğu büyük bir paket indirdim ancak kurmaya çalıştığımda hiçbir şey kurulmuyor kurmaya çalıştığım bilgisayar Asus değil Toshiba marka bir dizüstü. Son olarak galiba hatalı yükleme yapmaya çalışarak eski BIOS'u da bozdum mavi ekran verirken klavyenin ışıkları filan yanmıyor. Sadece USB BIOS flashback yapmaya çalışınca USB belleğin ışığı birkaç saniye yanıyor.

Şimdi benim ne yapmam lazım? USB BIOS flashback nasıl yapabilirim? Bu hatayı nasıl çözerim?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu hatayi aliyorum arkadaslar son 3 gündür 1 saatte 1 oluyor acaba güncellemeden dolayı olabilir mi
Isinma dan kaynakli değil

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı