System uyumluluğu nasıl ANLAŞILIR_

Bütçe
5500

the class

Kilopat
Herkese selamlar ben yeni bir PC alacağım ama bir sürü soru takıldı aklıma öncelikle RAM ekran kartı anakart işlemci uyumluluğu nasıl anlacağım yani birkaç yerde okudum bazı markaların RAM ekran kartları bazı anakart ve işlemcilerle uyumlu olmuyormuş yardımcı olursanız sevinirim. Yeni PC için bütçem 5500TL bir de en az 16 GB RAM 6 GB ekran kartı olursa sevinirim
Bir de yeni konu açmadan elimde Casper'ın masaüstü PC'si var CPU programından ve DxDiag'dan baktım ama anakart modeli kısmında Casper yazıyor resmin altına koyacağım bu konu hakkında da yardımcı olursanız sevinirim.

SharedScreenshot.jpg

SharedScreenshotk.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
AIDA64 Extreme yükleyerek anakart modeli,işlemci sıcaklık vs. pek çok bilgiyi edinebilirsin bu program yardımıyla. Uyumluluk konusuna gelirsek pek çok portalda bunun için seçenekler mevcut en basit örnek mesela anakart-işlemci uyumu seçimi için diğer ram,ssd uyumu için anakart modelinin destek sitesinden bilgi edinebilirsin.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 52
AIDA64 Extreme yükleyerek anakart modeli,işlemci sıcaklık vs. pek çok bilgiyi edinebilirsin bu program yardımıyla. Uyumluluk konusuna gelirsek pek çok portalda bunun için seçenekler mevcut en basit örnek mesela anakart-işlemci uyumu seçimi için diğer ram,ssd uyumu için anakart modelinin destek sitesinden bilgi edinebilirsin.
olmadı model çıkmadı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı