Çözüldü system32.exe virüsü nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hocam arkadaş Malwarebytes ile tarama yaptığını belirtmiş. Olsa bulmaz mıydı? Bulurdu bence.

Sağ tık yap dosya konumunu aç. Eğer System 32 dosyası yani sistem dosyası ise C diskinde System32 klasöründe gözükür. Eğer farklı bir dosyada gösteriyorsa Malwarebytes kurup virüs taraması yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam galiba video yorumlarında görmüşsünüz. Virüs falan değil silmeyin sakın.

Bu forumun yaş ortalaması epey düşmüş. Şu konuşmalara bak. Eğer Windows klasörünün içindeyse virüs olabilir. Windows’un çalışması için böyle bir dosyaya ihtiyacı yoktur. Siz araştırın.

System32'nin işlem olarak çalıştığını ilk defa görüyorum. Dosya konumunu açıp nerede olduğuna bakabiirsiniz. İçiniz rahat etmezse Kaspersky indirip tam tarama yapın.
bu Key'i kullanarak 93 günlük koruma sağlayabilirsiniz.
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Sağ tık yap dosya konumunu aç eğer System 32 dosyası yani sistem dosyası ise C diskinde System32 klasöründe gözükür eğer farklı bir dosyada gösteriyorsa Malwarebytes kurup virüs taraması yapın.

Okumadığınız buradan anlaşılıyor. Arkadaş Malwarebytes ile tarama yapmış zaten.

Sakın silmeyin PC gider.

Hocam 2 tane PC'den de baktım ve system32.exe diye dosya yok. Bana dosya şüpheli geldi.
Bence birisi virüsü hazırlayıp system32.exe adında paylaşmış olabilir. Böylece görenler de sizin gibi düşünüp silmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…