Çözüldü System32 sildikten sonra başlat menüsünde klavye çalışmıyor

• Konuyu başlatan 382019
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.384
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Merhaba, ben yanlışlıkla System32'deki bir dosyayı sildim. Sonra bilgisayar dondu. Kasadaki reset tuşuna bastım Windows açıldı. Ben de hemen geri dönüşümdeki dosyayı geri yükle yaptım. Şu anda başlat menüsünde klavye çalışmıyor. İnternetteki bir çözümde gördüm ki adam diyor ki Çalıştır'ı açın ve ctfmon.exe yazın diyor. Bende yaptım oldu ama bilgisayarı yeniden başlatınca klavye yine çalışmıyor. Bana kalıcı bir çözüm lazım. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ctfmon.exe'yi bilgisayar açıldığında başlatma komutu verdim bir videodan gördüm. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum bakalım olacak mı?
1614677216037.png

1614677221489.png

Söylemeyi unuttum oldu.
Merhaba, ben yanlışlıkla System32'deki bir dosyayı sildim. Sonra bilgisayar dondu. Kasadaki reset tuşuna bastım Windows açıldı. Ben de hemen geri dönüşümdeki dosyayı geri yükle yaptım. Şu anda başlat menüsünde klavye çalışmıyor. İnternetteki bir çözümde gördüm ki adam diyor ki Çalıştır'ı açın ve ctfmon.exe yazın diyor. Bende yaptım oldu ama bilgisayarı yeniden başlatınca klavye yine çalışmıyor. Bana kalıcı bir çözüm lazım. Nasıl çözebilirim?
Temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Ctfmon.exe'yi bilgisayar açıldığında başlatma komutu verdim bir videodan gördüm. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum bakalım olacak mı?
1614677216037.png

1614677221489.png

Söylemeyi unuttum oldu.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı