System32 veri kullanımı normal mi?

Merhaba, System32 bu ay içinde 4 GB veri kullanmış normal mi? Bilgisayarda trojan olduğundan şüpheleniyorum.
Hocam bilgisayarınızda System32.exe diye bir program mı var?
Var ise büyük ihtimalle virüs hocam öyle bir program olsaydı benim bilgisayarım da da olurdu diye düşünüyorum.
Bilgisayarınızı KVRT, Norton Power Eraser, ESET Scanner ve Malwarebytes ile taratmanızı öneririm.
Ardından virüsü temizledikten sonra bilgisayarınıza aktif koruma olarak ESET indirmenizi öneririm.

ESET IS deneme sürümünün süresi bittiği zaman bu rehberdekileri uygulayın ve bu sayede deneme sürümünüzü sürekli yenileyebileceksiniz
Link:Ücretsiz ESET antivirüs alma yöntemi

KVRT:Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner | Kaspersky
Norton Power Eraser:Ücretsiz virüs ve zararlı program kaldırma aracı olan Norton Power Eraser'ı indirin ve çalıştırın
ESET Scanner:Rehber: ESET Scanner ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Malwarebytes:Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Anti-Malware & Antivirus

Bu işlemlerden sonra çok büyük ihtimalle virüsü bulacaklardır ve sileceklerdir eğer hala virüsü bulmadılarsa Kaspersky Rescue Disk ile tarama yapın hala virüs bulunmaz ise büyük ihtimalle dosya virüs değildir ancak yine de virüs olduğundan şüpheliyseniz tek çözüm format gibi duruyor.

Kaspersky Rescue Disk:Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2022 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky ve Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı