SYSTEM_DRV disk bölümü nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
Dün akşam bilgisayarın kapatırken yaptığı güncelleme sonrasında bugün bu disk bölümünün ortaya çıktığını gördüm. Neden ortaya çıkmış olabilir? İçeriği nedir? Nasıl gizleyebilirim? @Adion
system-drv.png

Son düzenleme:
Bende de oldu. Benim bilgisayarım masaüstü. Neden bu çıktı? Açılmıyor da...

SYSTEM_DRV is Lenovo's current version of the standard Windows 7 BIOS system partition. By default a Windows 7 install creates two partitions, the system partition and the Windows partition. This configuration is necessary for Bitlocker and for operating more than one OS from the disk.
Thus far Lenovo UEFI systems are shipping in Legacy BIOS emulation mode i.e. not UEFI boot mode. It remains to be seen what Lenovo's default partition scheme for UEFI boot will be.
Bu bölümü tam olarak açıklayabilecek var mı?

Bende bu adda değil de F:\ isminde yeni bir disk oluştu, o oluştuktan sonra da inanılmaz kasmaya başladı bilgisayar. Disk kullanımı 100%'dü. Girmeyi denediğimde yetkiniz yok, kalıcı izin almak için Devam'a basın diyordu, devama bassam bile hata veriyordu. Google Chrome ile girmeyi denedim olmadı. En son antivirüs ile tarattım, EFI tarzı dosya isimleri gördüm. Yeniden başlatayım dedim cihazı güncelleme gelmiş onu yükledi ve yeniden başladı. Daha sonra bilgisayar açıldığında kaybolmuştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı