SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası ve minidump dosyaları

İşletim sistemi
Windows 10

DesignSlave

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
3 senedir kullanmadığım ASUS marka X540LJ model 920M Windows 10 64 Bit dizüstüme 1 ay önce yeni bir harddisk takıp formatladım. Format attığım gün biraz kullandım bir sıkıntı yoktu ve dün açtığımda Chrome ile görev yöneticisini aynı anda açınca mavi ekran verdi. Bu gün sadece görev yöneticisine girerken verdi hatayı ve bunu çok sık yapmaya başladı.

Minidump dosyalarına biraz bakındım ama çok anlayamadım. Rica etsem bir göz atabilir misiniz?

Mavi ekrana ekran kartı sürücüsü neden olmuş. DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeni sürücüyü kuralım.

NVIDIA sürücü sitesinin linkini bırakacağım.

CPU-Z yazılımını kaldıralım.

Intel ses sürücüsünü güncelleyelim.

Atheros ağ karı sürücüsü, bluetooth sürücüsünü güncelleyelim.

VirtualBox yazılımı varsa kaldırın.

Mavi ekrana ekran kartı sürücüsü neden olmuş. DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeni sürücüyü kuralım.

NVIDIA sürücü sitesinin linkini bırakacağım.

CPU-Z yazılımını kaldıralım.

Intel ses sürücüsünü güncelleyelim.

Atheros ağ karı sürücüsü, bluetooth sürücüsünü güncelleyelim.

VirtualBox yazılımı varsa kaldırın.
Hocam Nvidia'nın sitesinden sürücüler kısmından sürücümü seçiyorum lakin "Sürücü Yükleniyor" ibaresinde kalıyor ve indirme yapmıyor.
Acaba indirme değil de direk yüklememi yapıyor ?
Tamamdır, harici sürücüyü kaldırıp tekrardan yükledim ve bilgisayarı tekrar kapat aç yaptıktan sonra görev yöneticisine girip performans sekmesine tıkladığımda bu sefer mavi ekran vermedi. Şimdi diğer bahsettiğiniz yazılımları da güncelledim ve cpu-z programını sildim.

Birkaç gün kullanıp sorun devam ederse yazacağım ve ya çözümse çözüm işaretleyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı