Çözüldü SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mrtkdrsclms

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası alıyorum. Belirli bir süre sonra sistem hata vererek yeniden başlıyor. Bilgisayarı toplama süresi 1 ayı geçmedi. Memtest86+ programı ile ram testlerimi yaptım. Ramler problemli çıktı. Servise göndereceğim. Başka bir problem var mıdır? Ona göre değişimlere gidelim. Kontrol edebilirseniz sevinirim.

Dump dosyası aşağıdaki linktedir.
yadi.sk: Yandex.Disk

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramleri bugün servise gönderiyorum. Durumla ilgili olumlu yada olumsuz geri dönüş yapacağım. Desteğiniz için teşekkür ederim.
  • Intel Core i7 5820K Soket 2011V3
  • ASUS X99-A
  • Kingston 16GB (4x4GB) HyperX Predator DDR4 3000MHz (Anakart bu rami destekliyor.)
  • Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia (OC)

Ramleri servise götürmeden önce anakarta tekrar taktım. Ve tek tek ramleri test ettim. Problem göremedim. Sonrasında Ramlerin hepsini taktım. Dün bir dünya error veren sanki onlar değildi. Hiç bir hata çıkmadı. HDD testleri vs. sağlıklı ve düzgün bir şekilde yapacağım. oyunlarda 5 dk. içerisinde resetliyordu kendisi. O sorunlar bile düzeldi. Test sonuçlarını paylaşağım. Belki benim gibi bir problem yaşayan olursa en azından bu şekilde çözüm bulabilir.

Ramler servise gidip geldi. Ve Mayıs ayı oldu nihayetinde servis arızalı olduğunu kabul etti. Fakat iade yapamıyorlarmış. Yetkili servisi orası değilmiş :mad: Tekrar vatan bilgisayara verdim. Umarım bu sefer doğru servise gönderirler :mad:

Sonuç olarak Ramler arızalı. Ram değişimi yapılacak. iade olacak... Benim aldığım hata ile karşılaşan arkadaşla olursa bilgilerine... Bendeki hata Ramden kaynaklandı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı