SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

RockNRolla

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Aorus M.2 mouse DPI ayarları için sitesinden Aorus Engine programını yükledim fakat program çalıştırıldığında Windows mavi ekran hatası veriyor. Birkaç eski versiyonunuda indirip denedim bu seferde açınca simgesi geliyor saatin oraya sonra hemen kayboluyor.

Sistem: Acer Nitro AN515-44
CPU: Ryzen 7 4800H
GPU: 1650 Ti
Windows 10

Masaüstü sistemde denedim onda sorunsuz çalıştı sizce neden böyle bir sorun var? Aorus Engine aynı zamanda ekran kartı OC işlemleri de yapılıyor ondan olabileceğini düşündüm 1650 Ti'ı veya Ryzen APU'dan dolayımı sorun oluyor ki?

Buyrun Minidump dosyaları

DDU rehberini uygula ve güncel olan sürücüyü kur.
RGB Fusion yazılımını kaldır ve Windows Update güncellemelerini yap. Ek olarak CMD'yi yönetici olarak başlatıp SFC /scannow komutunu yaz. Tekrar hata alman durumunda yeni dump dosyanı paylaş.

RGB Fusion yazılımını kaldır ve Windows Update güncellemelerini yap. Ek olarak CMD'yi yönetici olarak başlatıp SFC /scannow komutunu yaz. Tekrar hata alman durumunda yeni dump dosyanı paylaş.

RGB Fusion kaldırıldı.
Windows güncelleştirmelerine bakıldı güncelleştirme çıkmadı.
CMD SFC/scannow komutu girildi. ( You must be administrator running a consele session in order to use the SFC Utility. )
Auros Engine 1.86 sürümü tekrar kuruldu ve yine mavi ekran geldi.

Yeni minidump dosyası.

Pardon CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamışım tekrar yapıyorum

Son düzenleme:
RGB Fusion kaldırıldı.
CMD SFC/scannow komutu girildi. Çıktı (you must be administrator running a consele session in order to use the SFC Utility.)
Auros Engine 1.86 sürümü tekrar kuruldu ve yine mavi ekran geldi.

Yeni minidump dosyası.
CMD'yi yönetici olarak başlatıp tekrar dene. "/"'dan sonra boşluk bırak. Klavye ve fare dışındaki USB aygıtlarını çıkart.

DDU rehberini uygula. @Enes3078 'in attığı linkten BIOS'unu güncelle.

Gigabyte ile ilgili olan bütün uygulamaları kaldır. Sistemi yeniden başlat.

@Berrkay

RGB Fusion kaldırıldı.
Bios Güncellendi
DDU ile amd ve nvidia sürücüleri kaldırılıp güncel sürücüler sitelerinden indirilip kuruldu.
CMD Yönetici olarak çalıştırıldı SFC/ scannow komutu girildi. ( sonuç ekteki görsel )

Sonuç yine mavi ekran

Yeni minidump dosyaları

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 42
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı